👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z tym Misiewiczem to... czytałem że Pułkownicy parasolki noszą za nim. Oraz że jest to, tych ludzi, osobista tragedia.

Putin potrafi uczyć się od wszystkich. Jego najmocniejszą stroną jest wielka pokora wobec ogromu wiedzy świata i właściwa mędrcom świadomość, że zawsze będzie mógł nauczyć się czegoś więcej. I tak na przykład na tym gifie widzimy jak Putin przejął od Łukaszenki coś, co jest wynikiem ewolucji tamtego jako polityka. Na Łukaszenkę mówi się na Białorusi "batiuszka" (ojczulek).
Powiem Wam, że w Polsce widzę obecnie dwa scenariusze (prognozując, a nie nie oceniając Jarosława Kaczyńskiego, który ma tę samą cechę - i dlatego porównują go obraźliwie do Putina, tak naprawdę tylko złoszcząc się, że sami tego nie potrafią). Albo zobaczymy w najbliższych latach jak Kaczyński ewoluuje do takiego "batiuszki" i Polakom naprawdę zacznie się żyć dobrze... Albo jest też możliwość, że Kaczyński jest już za stary i zacznie w panice przed śmiercią wykonywać jakieś gw🤬towne ruchy, które będą marną, przyśpieszoną karykaturą tego procesu. Módlcie się o jego zdrowie, bo jeśli dojdzie do drugiego scenariusza, to będziemy mieli w Polsce wojnę domową.
Powiem Wam, że w Polsce widzę obecnie dwa scenariusze (prognozując, a nie nie oceniając Jarosława Kaczyńskiego, który ma tę samą cechę - i dlatego porównują go obraźliwie do Putina, tak naprawdę tylko złoszcząc się, że sami tego nie potrafią). Albo zobaczymy w najbliższych latach jak Kaczyński ewoluuje do takiego "batiuszki" i Polakom naprawdę zacznie się żyć dobrze... Albo jest też możliwość, że Kaczyński jest już za stary i zacznie w panice przed śmiercią wykonywać jakieś gw🤬towne ruchy, które będą marną, przyśpieszoną karykaturą tego procesu. Módlcie się o jego zdrowie, bo jeśli dojdzie do drugiego scenariusza, to będziemy mieli w Polsce wojnę domową.

Misiewicz formalnie dla Żołnierzy jest nikim, to tylko rzecznik MON, a rzecznikowi zgodnie z RO SZ nie oddaje się honorów bo nie ma w tym przypadku stosunku przełożony-podwładny. Winą MON było wydanie niezgodnego z prawem "rozkazu" jakoby Misiewicz pełnił w czasie wizytacji funkcję Ministra Obrony Narodowej. Rozkazów niezgodnych z prawem się nie wykonuje! Pułkownicy oddawali mu honor ze strachu o własną dupę, a nie z szacunku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie