Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"Wlasnie bylem swiadkiem najbardziej absurdalnego poscigu w historii. Ide se obok placu zabaw, dzieciaki w wieku 7-10 strzelaja se petardami Picolo (wnioskuje po odglosie pierdniecia). Nagle pod plac zabaw na miejsce zbrodni wjezdza fura strazy miejskiej. Na sygnale! Wyskakuje dwoch typa (wiek 30-40) i rusza sprintem w kierunku oprawcow. Mowiac sprintem mam na mysli tempo wolniejsze od mojego biegu tylem po oj🤬ym 0,7l. Dzieciaki byly chyba tak zaskoczone nieporadnoscia naszych obroncow porzadku na ulicach, ze daly im jeszcze 5 sekund handicapu i dopiero zaczely sp🤬alac. Po mniej wiecej 30 metrach poscigu miejscy bohaterzy skapitulowali dyszac przy tym jakby k🤬a ukonczyli triathlon.
Gangsterka w Wejherowie."

Zaivanione z żydbuka

jak jesteście ogarnięci w temacie to się zorientujecie czyja to historia

podpis użytkownika

fk off get lost
Zgłoś
S................n 2015-08-22, 11:38 23
SM musi od czasu do czasu pokazać, że nie jest tylko od wystawiania mandatów ale też od ścigania przestępców...
Zgłoś
Halman 2015-08-22, 11:46 7
sam mogę też coś od siebie dodać: kiedyś pod siedzibą SM stała grupka tych "rycerzy prawa" z czego jeden z nich miał może 1,65 wzrostu (kurdupel nie przymierzając) i podczas pogawędki z innymi kręcił groźnie młynka pałką.... władza ogłupia...
Zgłoś
J................z 2015-08-22, 13:20 1
Ogólnie mam dość niskie mniemanie o straży miejskiej, ale gdy rok temu kilku kolesi napadło moich kolegów to interweniowali akurat strażnicy miejscy będący za skrzyżowaniem. Wiem, że to jest ich obowiązek, ale wiadomo jak to u nas jest. Mogli nic nie zrobić tylko wezwać posiłki albo zadzwonić na policje.
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2015-08-22, 18:36 4
facebook.com/mieciumietczynski/posts/855929444503775

Internet dziś podłączyli?
Zgłoś
s................1 2015-08-22, 18:37 1
Większa część funkcjonariuszy straży miejskiej jak i policji patrolująca okolice powinna poruszać się na rowerach, kondycja by była, a tak siedząc całe dnie na dupie mogą sobie pobiegać we fifie.
Zgłoś
InnyName 2015-08-22, 20:16 3
Zjacer, nie każdy ogląda to co ty.
Ja tego nie widziałem.

Ale w sumie ... Wejherowo, tam ludzie z 3m się nie zapuszczają ... a sami się zwą małym trójmiastem, to coś jak Sosnowiec :< GWE...

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Miacholl 2015-08-22, 23:22 2
Sprawców k🤬a, sprawców, a nie oprawców. Chyba, że dzieciaki znęcały się nad biednymi petardami.
Zgłoś
Verano 2015-08-23, 4:55
se to, se tamto.....chyba sam byłeś w tym przedziale 7-10....nie ściemniaj że z fb podj🤬eś
Zgłoś
SadoLzSosnowca 2015-08-23, 14:55
@up masz debilu linka na górze...

podpis użytkownika

fk off get lost
Zgłoś