Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:58
straż wiejska
kajtoh • 2013-04-17, 21:50
Może i mało sadystyczne, ale smutne bo polska rzeczywistość.
Szedłem sobie ulicą i fakt piłem piwo (trzeźwy niestety jeszcze) podjechała straż, mandat na 100 przyjąłem, ale panom coś się chyba nie spodobałem zaczęli k🤬ić na mnie o dziwo na prawdę z braku powodu, więc zacząłem kręcić.
Mandat finalnie dostałem, podpisałem, ale druki do wpłaty itd zostały mi zabrane, a nazwiska strażnika nie otrzymałem przez 1,5h interwencjii. Była policja nawet, bo jak przystało na pokolenie JP zadzwoniłem.

Finał akcji - rozpieprzony szajsfon 4, odwołanie do straży, odpowiedź? Telefon sam mi upadł. (strażnik po lewej rzuca mnie o ścianę)

Koniec filmu = upadek telefonu
Materiał własny.

Niech każdy zobaczy mordy tych wieśków, którzy nie mają żadnych konsekwencji z tego że pieprzneli mnie o ściane, uszkodzili telefon.

Dla zainteresowanych pozostał proces cywilny, ale jak przegram to będę sam musiał płacić k🤬som odszkodowanie i to nie małe.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:56
Mogli ci masaż nerek zafundować, to byś teraz na intensywnej terapii odpoczywał, a nie mądrzył się na sadolu.
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 23:01 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pawelkrk00 2013-04-17, 23:16 2
Ja Cię podziwiam bo jakby mi rozwalili telefon to chyba bym się z nimi bił
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 23:20 1
pawelkrk00 napisał/a:

Ja Cię podziwiam bo jakby mi rozwalili telefon to chyba bym się z nimi bił

No widzisz każdy by się bił przecież, a nie na sadola wstawiał
Zgłoś
pawelkrk00 2013-04-17, 23:21
W sumie to bym się bił a potem wrzucił filmik na sadola
Zgłoś
trabus 2013-04-17, 23:22 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
yoshi88-88 2013-04-17, 23:23 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:25 1
nie podali danych wiec rozbili ci anonimowo telefon porobilbym zdjecia pismo do komendanta o polubowne zalatwienie sprawy albo sprawa do sadu wygrana masz na bank widac ze lapy do ciebie wyciagaja i ze nie daja danych
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 23:29 2
Zgłoś
iMarcos 2013-04-17, 23:34
Zgłoś
krzysiek0909 2013-04-17, 23:34 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:35 12
Strażnik miejski, jeszcze nie pies, a już nie człowiek.
Zgłoś
____ 2013-04-17, 23:36 5
Możesz złożyć zawiadomienie do prokuratury, ustne zgłoszenie na policji nie ma sensu, pomimo że policja często śmieje się z miejskich to i tak nie będą chcieć tego za bardzo prowadzić (tym bardziej przyjmować zgłoszenia).

Zniszczenie mienia art. 288 p.1kk
Nadużycie funkcji (może) art. 231 p.1 kk

Twoje ryzyko - czynna napaść na funkcjonariusza art. 222 p.1.
kk

Do ewentualnego wniosku o popełnieniu przestępstwa, wnioski dowodowe (zabezpieczenie nagrań z monitoringu w celu...).

Powysyłaj filmy do lokalnych mediów + opis.

Możesz też zrobić dym w urzędzie miasta, który jako tako jest nad SM

Edit:
Jeśli doszło naruszenia ciała (rozcięcia, otarcia, stłuczenia) to nie zapomnij o obdukcji.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 23:36 1
Mogłeś po prostu przyjąć ten mandat i nie narzekać w końcu na początku mieli racje z tym piciem. Ale wiadomo jak to jest jak już się człowiek napije
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 23:38 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem