Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
straż wiejska
kajtoh • 2013-04-17, 21:50
Może i mało sadystyczne, ale smutne bo polska rzeczywistość.
Szedłem sobie ulicą i fakt piłem piwo (trzeźwy niestety jeszcze) podjechała straż, mandat na 100 przyjąłem, ale panom coś się chyba nie spodobałem zaczęli k🤬ić na mnie o dziwo na prawdę z braku powodu, więc zacząłem kręcić.
Mandat finalnie dostałem, podpisałem, ale druki do wpłaty itd zostały mi zabrane, a nazwiska strażnika nie otrzymałem przez 1,5h interwencjii. Była policja nawet, bo jak przystało na pokolenie JP zadzwoniłem.

Finał akcji - rozpieprzony szajsfon 4, odwołanie do straży, odpowiedź? Telefon sam mi upadł. (strażnik po lewej rzuca mnie o ścianę)

Koniec filmu = upadek telefonu
Materiał własny.

Niech każdy zobaczy mordy tych wieśków, którzy nie mają żadnych konsekwencji z tego że pieprzneli mnie o ściane, uszkodzili telefon.

Dla zainteresowanych pozostał proces cywilny, ale jak przegram to będę sam musiał płacić k🤬som odszkodowanie i to nie małe.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Luis 2013-04-17, 21:53 1
hm to się też na wiochę nadaje. nawet tytuł pasuje
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 21:56 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 21:57 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 21:59 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:04 17
tylko że monitoring jest straży. Możesz iść na policje ale na 10000% dostaniesz odpowiedz, że kamera nie była skierowana w tą stronę.

ale i tak na Twoim miejscu poszedłbym na psy. Oni nie cierpią straży miejskiej. pogadaj i poproś o jakąś ich interwencję w tej sprawie
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 22:05 8
Zgłoś
Gorgor 2013-04-17, 22:08 5
O co Ci właściwie chodzi? Jak nie umiesz trzymać w łapie telefonu to po cholerę łazisz z nim po ulicy sieroto? Miałeś szczęście, że trafiłeś na kulturalnych ludzi bo inni zrobiliby Ci nim kolonoskopię. Ojca też nagrywasz i donosisz matce?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 22:15 307
@up
Oho, kolega strażnik miejski widzę.
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 22:16 53
Zgłoś
Gorgor 2013-04-17, 22:34 2
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 22:36 36
Zgłoś
pawelkrk00 2013-04-17, 22:49
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 22:54 7
Zgłoś
Kaprys 2013-04-17, 22:54 30
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem