Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
straż wiejska
kajtoh • 2013-04-17, 21:50
Może i mało sadystyczne, ale smutne bo polska rzeczywistość.
Szedłem sobie ulicą i fakt piłem piwo (trzeźwy niestety jeszcze) podjechała straż, mandat na 100 przyjąłem, ale panom coś się chyba nie spodobałem zaczęli k🤬ić na mnie o dziwo na prawdę z braku powodu, więc zacząłem kręcić.
Mandat finalnie dostałem, podpisałem, ale druki do wpłaty itd zostały mi zabrane, a nazwiska strażnika nie otrzymałem przez 1,5h interwencjii. Była policja nawet, bo jak przystało na pokolenie JP zadzwoniłem.

Finał akcji - rozpieprzony szajsfon 4, odwołanie do straży, odpowiedź? Telefon sam mi upadł. (strażnik po lewej rzuca mnie o ścianę)

Koniec filmu = upadek telefonu
Materiał własny.

Niech każdy zobaczy mordy tych wieśków, którzy nie mają żadnych konsekwencji z tego że pieprzneli mnie o ściane, uszkodzili telefon.

Dla zainteresowanych pozostał proces cywilny, ale jak przegram to będę sam musiał płacić k🤬som odszkodowanie i to nie małe.
Zgłoś
kajtoh 2013-04-18, 0:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
HariDee 2013-04-18, 0:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MudPie 2013-04-18, 0:36
widzimy tutaj jedną stronę, nie wiadomo co się działo wcześniej. Może ich sprowokowałeś do takiego zachowania, a wtedy mają prawo użyć siły. Na urywku mówi ci że nie wykonujesz poleceń.. to chyba nie zmyślił sobie tego..
Zgłoś
kajtoh 2013-04-18, 0:39
Zgłoś
Hades231 2013-04-18, 0:41 1
Moja osobista rada która Ci się może nie spodobać, ale nie mów nikomu wyżej postawionemu że prowadziłeś prywatne śledztwo. Nie lubią tego. A co do wyglądu - wygląda źle, ale jeśli to ubierzesz w słowa języka sądowego, to można te zarzuty postawić koło próby gw🤬tu i jazdy pod wpływem. A co do moich zarzutów w stosunku do Ciebie odpowiem pytaniem - każdy mówi że w sejmie kradną, ale dalej piastują swoje obowiązki - dlaczego? Bo brakuje ludzi, którzy nie tylko mówią, ale też robią. Wystarczy 100tys podpisów, aby coś zrobić, ale w 38mln kraju jest problem, bo wszyscy tylko mówią
Zgłoś
kajtoh 2013-04-18, 0:45
Zgłoś
Hades231 2013-04-18, 0:51
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-18, 1:01 1
Zgłoś
marek232 2013-04-18, 1:10 2
Zgłoś
filipto 2013-04-18, 1:21
IMO w Polsce pojedyncza jednostka nie ma szans przebicia a media pewnie niestety nie nagłośnią tego bo przecież nie obrzucałeś ich fekaliami/ nie broniłeś krzyża. Proces jak Ci już prawnik powiedział będzie ciężki bo może się nie opłacić, przykra sprawa, że takie kurestwo się szerzy. Zapewne jak większość sadoli, tych którzy nie są z SM bądź ich rodzice są(bo po poziomie niektórych wyżej piszących to gimbazja widoczna), jestem byś wgrał taki proces.
Zgłoś
demz 2013-04-18, 1:59 2
Zgłoś
miczel1 2013-04-18, 2:01
Zgłoś
człowiek_zły 2013-04-18, 2:12
Zgłoś
miczel1 2013-04-18, 9:47
Zgłoś
marco_tbg 2013-04-18, 12:23
ale placzesz o ta 100... na drugi raz zapamietasz ze z idiotami w mundurach sie nie dyskutuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem