👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Narzeka, że mało miejsca do parkowania. Sama mieszkam we Wrocławiu i widzę jak ludzie jeżdżą, zresztą nie tylko tam ale i w każdym większym mieście. W każdym samochodzie wiezie się JEDNA od święta - dwie osoby. Jakby dziesięć takich osób przesiadło się na mpk to w korku stanęłoby o 10 samochodów mniej, a autobus zapełniłby się może w 25%. No ale taki kraj, wszędzie narzekamy że roboty nie ma, pieniędzy nie ma, ale po mieście wozimy się furką wku*iając się na innych wożących du*sko w swoich samochodach i narzekamy na korki...

~N
TANIEJ SAMOCHODEM? no chyba Ci się coś w główce poprzestawiało, albo jeździsz smartem, a smart to nie samochód
Poza tym nie powinien Ci przeszkadzać smród emerytów, skoro mieszkasz w Bydgoszczy
konto1981
no faktycznie, jak masz śmierdzić, pierdzić i pocić się w MPK to lepiej zostań w tym swoim rzęchu
TANIEJ SAMOCHODEM? no chyba Ci się coś w główce poprzestawiało, albo jeździsz smartem, a smart to nie samochód

konto1981
no faktycznie, jak masz śmierdzić, pierdzić i pocić się w MPK to lepiej zostań w tym swoim rzęchu
Jeżeli któryś z tych samochodów zholowanych jest twój, to jesteś dla mnie pierwszoligowym imbecylem... odkąd pamiętam 4 razy dziennie (dokładnie 4 razy dziennie) z tego miejsca laweta ściąga samochody...

~bassBob
No i dokładnie takie samo zdanie ja mam nt. stania w korkach. PS: mam prawko i mam samochód, ale przy bilecie kosztującym 150zł/semestr to prosta kalkulacja jest.
konto1981, widzę, że konstruktywna krytyka Cię przerosła, bałwanie...
Cytat:
szczerze mówiąc to czyste lenistwo kierowców, którym to nie chce się przejść piechotką 100, 200 czy nawet 500 metrów - oni muszą zaparkować pod samym miejscem docelowym swej podróży. A jak im się chodzić nie chce, to niech k***a płacą
No i dokładnie takie samo zdanie ja mam nt. stania w korkach. PS: mam prawko i mam samochód, ale przy bilecie kosztującym 150zł/semestr to prosta kalkulacja jest.
konto1981, widzę, że konstruktywna krytyka Cię przerosła, bałwanie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie