jakoś mi kolor nuty nie odpowieada ! ale jest sport jest piwko
za starego DMX (no może na innym bicie) Piwko.
Btw fajny materiał
po czym spotkałem ZUS i UKS....
Btw fajny materiał

podpis użytkownika
Kiedyś myślałem że nie ma rzeczy niemożliwych,po czym spotkałem ZUS i UKS....
Spróbowałem się podciągnąć i teraz siedzę z kleksem w majtach... eh

do zachodu im jeszcze brakuje, ale i tak są dalej niż ja więc piwko się należy.
Zajebista sprawa ćwiczyć w grupie. Nieporównywalna motywacja do treningu. Widzę, że śnieg kolegom nie przeszkadza, szacun
,.

Nie jest to co prawda poziom Rosji czy też Ukrainy no ale dobrze im idzie. Pojawiają się muscle upy i front, back levers tak więc są lepsi ode mnie. Piwo za motywację, zima im nie straszna.
Ja rozumiem, ze zdecydowana wiekszosc naszej spolecznosci nie podciagnie sie nawet raz i jak zobaczy cos takiego to ma mokro w majtkach, ale z calym szacunkiem film jest slaby
A jak jakis gimbus napisze ze nie zrobie lepiej, to mu pokaze ze zrobie i to jeszcze z k🤬sem w jego ustach.
pozdrawiam

A jak jakis gimbus napisze ze nie zrobie lepiej, to mu pokaze ze zrobie i to jeszcze z k🤬sem w jego ustach.
pozdrawiam
Ja się zapytam czy gdzieś teraz się spotkaliście z takimi drabinkami na placach zabaw ,których kiedyś można było znaleźć pełno i były idealnym miejscem do zabawy ,a z teraźniejszego punktu widzenia idealnym miejscem do ćwiczeń ,bo teraz tylko wszędzie widzę drewniane "bezpieczne" gówno które po paru latach próchnieje i się rozpada (przykład placu zabaw na moim podwórku) nie rozumiem tego poj🤬ego trendu zamiast urządzić taki plac zabaw jakie widać na Ukrainie ,które rozwijają mięśnie ,mogą wyprostować i umocnić kręgosłupy dzieci spędzających dużo czasu przed komputerem, to robią takie h🤬jostwo z "europejskim wymogiem bezpieczeństwo"
Ale się wk🤬iłem
Ale się wk🤬iłem

muzyka w tym filmiku jest tak czarna że aż portfel mi znikną z biurka
, aż strach pomyśleć co by się stało gdybym puścił tę wersję

Mockba napisał/a:
Ja rozumiem, ze zdecydowana wiekszosc naszej spolecznosci nie podciagnie sie nawet raz i jak zobaczy cos takiego to ma mokro w majtkach, ale z calym szacunkiem film jest slaby
![]()
pozdrawiam
No to czekamy na Twoją wrzutę, myślę że szybko się uwiniesz, pewnie masz już kilka filmików z k🤬sem w gębie jakiegoś gimbusa.
~~
A co do filmiku to ja osobiście bym się obsrał po nak🤬ianiu na mrozie na metalowych słupkach bez rękawiczek, przeca to w c🤬j zimne musi być.