@up
Uważasz, że nawet jeśli trafię na ten odsetek patologii w policji, to nagle stanę się bezmózgim wyznawcą jp?![]()
blee blee

J🤬 Policję na 100 %, tylko Bóg może mnie sądzić !
Raz to Policja nie sadzi, tylko sad.
A dwa to Jebac Straz Pozarna, tylko Bog moze mi gasic pokoj!

(...) Nie cierpie jednak tego, ze przez paru zjebow ( tak, tak w Policji trafiaja sie straszni debile i poj🤬ce) cala nasza fromacja jest pokazywana w zlym swietle! A tak nie jest.(...)
Odbiór społeczny się zmieni jeśli we własnym zakresie zaczniecie eliminować z szeregów debili i pojebańców, zamiast koleżeńsko raz po raz kryć im dupę.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2duJ🤬 Policję na 100 %, tylko Bóg może mnie sądzić !
Daj namiar na siostrę/córkę zgw🤬cę sobie i powiem ci w twarz, że tylko bóg mnie może sądzić hahahaha boga nie ma.

podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...
Ta piosenka zawsze oddaje to co myśle o policji i przy każdym takim temacie bede ją wrzucał. HWDP
Nie będe pisał, że osoby słuchające firmy i piszące hwdp przez samo h to p🤬dy, cioty, tępe c🤬je, pożal się boże k🤬y co egzystują i trują swym gównem planetę bo się jeszcze ktoś obrazi

No ale po wysłuchaniu utworu wiem czemu sie podoba tylko debilom, wystarczy znać czy słowa, j🤬a, k🤬a i police. łał nawet inglisz się wkradł podstępnie, poligloci

m. in. dlatego broń powinna być legalna... pomijając już to, że do policji często biorą bezmózgich. Każdy idiota mając świadomość, że 70% społeczeństwa ma przy sobie gnata zastanowiłby się 100x czy warto. Zresztą co ja będę się produkował, odkopcie sobie wypowiedź Chmiela sprzed 2 tygodni - gość ujął w niej moim zdaniem wszystko.
No k🤬a i potem jakiś pato-gimbus będzie strzela łdo niewinnych ludzi, idź w c🤬j z takimi mądrościami.
Ale masz autorytety, jakiś chmiel hahhaha