Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
🔥 Hobby - teraz popularne
konto usunięte 2012-09-21, 14:03 4
Śmiejcie się z JP i HWDP, jak was to spotka, sami będziecie to pisać na murze
Zgłoś
~Bambi~ 2012-09-21, 14:21 71
@up

Uważasz, że nawet jeśli trafię na ten odsetek patologii w policji, to nagle stanę się bezmózgim wyznawcą jp?
Zgłoś
Anders Breivik 2012-09-21, 14:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dirty_pig 2012-09-21, 15:01 22
Bambiś napisał/a:

@up

Uważasz, że nawet jeśli trafię na ten odsetek patologii w policji, to nagle stanę się bezmózgim wyznawcą jp?

ja moze znam kilku normalnych policjantow reszta to poatologia, chyba ze ty zyjesz w innym krajiu niz ja bo ja w polsce
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 15:26 3
nie chodzi o bycie wyznawcą "jp" tylko o swiadomość czym tak naprawde ta formacja jest.ja po swoich doświadczeniach z nimi wiem że jako zwykły obywatel nie mam zadnego oparcia w tej służbie.w moim mieście policja żyje z handlu trawą i ochrony dresów.i wszyscy o tym wiedzą i nikt z tym nic nie zrobi bo koledzy z kryminalnej lub at załatwiają sprawę szybciutko.
Zgłoś
shark28 2012-09-21, 15:36
Akcja miała miejsce w poznaniu tak ? wie ktoś w jakim klubie ?
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-09-21, 15:37 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
shark28 2012-09-21, 15:42
wnioskuje, że Kac vegas w poznaniu ale pewności nie mam ;]
Zgłoś
marna 2012-09-21, 15:45
shark28 napisał/a:

Akcja miała miejsce w poznaniu tak ? wie ktoś w jakim klubie ?

tam gdzie jest 22, Van Diesel i Maracana bodajże. na każdym piętrze inny klub.
Zgłoś
~Bambi~ 2012-09-21, 16:12
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 16:20 4
Zgłoś
~Bambi~ 2012-09-21, 16:33
Zgłoś
Gandzioholik 2012-09-21, 16:34
no na prawdę, niesamowite...
Zgłoś
dirty_pig 2012-09-21, 16:38 1
Bambiś

policja to jest w polsce najwieksza patologia obok lekarzy oczywiscie. sa zdeprawowani swoja pozycja maja mase przywilejow a na policjantow przyjmuja najwiekszych debili co niejednokrotnie w przeszlosci siali sami burdy a teraz to samo robia tylko pod prrzykrywka prawa. i moze z toba jest jakis problem jak uwazasz ze policja jest OK. moze masz cos z policjanta?

nie czuje sie bezpiecznie jak jest policja cokolwiek nie robie wiem ze moga mi napsuć krwi co niemiara, a obrony przed nimi nie mam żadnej. znam setki przykladow. i fakt znam tez dobrych policjantow ale to potwierdza tylko regułę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem