Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Student na dyskotece
Mercury001 • 2014-12-28, 16:48
Tańczy student na dyskotece z dziewczyną. Nagle osłabł. Mdleje.
Dziewczyna krzyczy:
- Wody! Dajcie mu wody!
Student otwiera oczy i szepcze:
- I kawałek chleba...

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
L................a 2014-12-28, 17:00 1
Stereotyp biednego i wygłodzonego studenta zawsze cieszy
Zgłoś
bigdildo 2014-12-28, 17:10 1
takie prawdziwe
Zgłoś
e................y 2014-12-28, 17:16 8
90% studentów na tym słynnym DISKO można poznać po biedakoszuli w kratę z HM. Bardzo nie szanuję
Zgłoś
G................2 2014-12-28, 17:39 6
Tak to jest, jak studenciaki przepijają całą kasę, którą dostają od rodziców
Zgłoś
Ludomir 2014-12-28, 17:50 5
... Piwa idiotko!

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
T................m 2014-12-28, 17:53
Trzeba byc ostro niedoj🤬ym umyslowo, by glodowac na studiach. No chyba, ze dany student nie chce w ogole pracowac mimo, ze nie ma co jesc. Jak ktos nie jest glabem i umie rozmawiac z ludzi to zawsze znajdzie sie jakas praca.
Zgłoś
BongMan 2014-12-28, 17:58 15
@up
Dzisiaj studenci głodują, ale nie są biedni. Hajs mają od rodziców zwykle, a ci mieszkający w akademikach to totalna patologia, chlejusy i narkusy, przepijają cały hajs a potem wielce głodni studenci k🤬a. A do tego syfiarze, brudasy, leserzy i śmierdziele, no gorzej niż cyganie

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
p................a 2014-12-28, 18:13 5
Pięknie BongMan podsumował. Ja gdy muszę pójść do kogoś w akademiku, to czuję się tam jak w obozie dla uchodźców czy innym ośrodku dla czeczeńców.
Zgłoś
e................y 2014-12-28, 18:17
Akademiki to kał I sraka.
Zgłoś
k................k 2014-12-28, 18:20
Po pierwsze to nie stereotyp, po drugie studenci to gówno.
Niech robią tą magisterkę, do c🤬ja zaczyna brakować politologów na zmywak w anglii.
Zgłoś
Infinis 2014-12-28, 18:24 2
@BongMan:
Wypraszam sobie. Mieszkam w akademiku, w którym niestety z grubsza 70% mieszkańców stanowią ciapaci i żółtki, w większości niestudiujący. I to tacy tylko syfią. Gdy widzę, co pozostawiają po sobie, to się aż mieszkać odechciewa... Jednak normalni, BIALI studenci to jednak ludzie, do których ciężko mieć jakiekolwiek zastrzeżenia co do kultury i higieny. Gdy sprowadziłem do swojego pokoju pewną osobę na godzinkę, to była zdziwiona, jak bardzo ze współlokatorami zaprzeczamy stereorypom głodnego syfiarza-studenta. Pozdrawiam.
Zgłoś
f................3 2014-12-28, 18:32 3
Chyba studiujecie/studiowaliście w jakimś burdelu. Wiem, że stereotypy z dupy się nie biorą, ale nie wszędzie tak jest.
Zgłoś
G................2 2014-12-28, 18:50
@BongMan
Nie tylko ci mieszkający w akademiku wynajmuję mieszkania studentom w Gdańsku i od niektórych sztuki robienia syfu to cyganie mogliby się uczyć :d Na szczęście nie zdarza to się często, ale jak ktoś wynajmuje mieszkanie studentom, albo w ogóle wynajmuje swoje mieszkanie komuś, to polecam tak min. raz w miesiącu wpaść z niezapowiedzianą wizytą. Tylko, żeby żadnego schematu nie było, nie mogą się przygotować na wizytę
Zgłoś
Mercury001 2014-12-28, 20:55
GhostRider32 napisał/a:

@BongMan
Nie tylko ci mieszkający w akademiku wynajmuję mieszkania studentom w Gdańsku i od niektórych sztuki robienia syfu to cyganie mogliby się uczyć :d Na szczęście nie zdarza to się często, ale jak ktoś wynajmuje mieszkanie studentom, albo w ogóle wynajmuje swoje mieszkanie komuś, to polecam tak min. raz w miesiącu wpaść z niezapowiedzianą wizytą. Tylko, żeby żadnego schematu nie było, nie mogą się przygotować na wizytę

Jak nie będą chcieli otworzyć, to powiedz, że przywiozłeś darmową pizzę...

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie