Tańczy student na dyskotece z dziewczyną. Nagle osłabł. Mdleje.
Dziewczyna krzyczy:
- Wody! Dajcie mu wody!
Student otwiera oczy i szepcze:
- I kawałek chleba...
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
2014-12-28, 17:00
Stereotyp biednego i wygłodzonego studenta zawsze cieszy
takie prawdziwe
e................y
2014-12-28, 17:16
90% studentów na tym słynnym DISKO można poznać po biedakoszuli w kratę z HM. Bardzo nie szanuję
G................2
2014-12-28, 17:39
Tak to jest, jak studenciaki przepijają całą kasę, którą dostają od rodziców
... Piwa idiotko!
podpis użytkownika
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
T................m
2014-12-28, 17:53
Trzeba byc ostro niedoj🤬ym umyslowo, by glodowac na studiach. No chyba, ze dany student nie chce w ogole pracowac mimo, ze nie ma co jesc. Jak ktos nie jest glabem i umie rozmawiac z ludzi to zawsze znajdzie sie jakas praca.
@up
Dzisiaj studenci głodują, ale nie są biedni. Hajs mają od rodziców zwykle, a ci mieszkający w akademikach to totalna patologia, chlejusy i narkusy, przepijają cały hajs a potem wielce głodni studenci k🤬a. A do tego syfiarze, brudasy, leserzy i śmierdziele, no gorzej niż cyganie
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
p................a
2014-12-28, 18:13
Pięknie BongMan podsumował. Ja gdy muszę pójść do kogoś w akademiku, to czuję się tam jak w obozie dla uchodźców czy innym ośrodku dla czeczeńców.
e................y
2014-12-28, 18:17
Akademiki to kał I sraka.
k................k
2014-12-28, 18:20
Po pierwsze to nie stereotyp, po drugie studenci to gówno.
Niech robią tą magisterkę, do c🤬ja zaczyna brakować politologów na zmywak w anglii.
@BongMan:
Wypraszam sobie. Mieszkam w akademiku, w którym niestety z grubsza 70% mieszkańców stanowią ciapaci i żółtki, w większości niestudiujący. I to tacy tylko syfią. Gdy widzę, co pozostawiają po sobie, to się aż mieszkać odechciewa... Jednak normalni, BIALI studenci to jednak ludzie, do których ciężko mieć jakiekolwiek zastrzeżenia co do kultury i higieny. Gdy sprowadziłem do swojego pokoju pewną osobę na godzinkę, to była zdziwiona, jak bardzo ze współlokatorami zaprzeczamy stereorypom głodnego syfiarza-studenta. Pozdrawiam.
f................3
2014-12-28, 18:32
Chyba studiujecie/studiowaliście w jakimś burdelu. Wiem, że stereotypy z dupy się nie biorą, ale nie wszędzie tak jest.
G................2
2014-12-28, 18:50
@BongMan
Nie tylko ci mieszkający w akademiku

wynajmuję mieszkania studentom w Gdańsku i od niektórych sztuki robienia syfu to cyganie mogliby się uczyć :d Na szczęście nie zdarza to się często, ale jak ktoś wynajmuje mieszkanie studentom, albo w ogóle wynajmuje swoje mieszkanie komuś, to polecam tak min. raz w miesiącu wpaść z niezapowiedzianą wizytą. Tylko, żeby żadnego schematu nie było, nie mogą się przygotować na wizytę
GhostRider32 napisał/a:
@BongMan
Nie tylko ci mieszkający w akademiku
wynajmuję mieszkania studentom w Gdańsku i od niektórych sztuki robienia syfu to cyganie mogliby się uczyć :d Na szczęście nie zdarza to się często, ale jak ktoś wynajmuje mieszkanie studentom, albo w ogóle wynajmuje swoje mieszkanie komuś, to polecam tak min. raz w miesiącu wpaść z niezapowiedzianą wizytą. Tylko, żeby żadnego schematu nie było, nie mogą się przygotować na wizytę
Jak nie będą chcieli otworzyć, to powiedz, że przywiozłeś darmową pizzę...
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.