Tańczy student na dyskotece z dziewczyną. Nagle osłabł. Mdleje.
Dziewczyna krzyczy:
- Wody! Dajcie mu wody!
Student otwiera oczy i szepcze:
- I kawałek chleba...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-12-28, 17:00
Stereotyp biednego i wygłodzonego studenta zawsze cieszy
takie prawdziwe
konto usunięte
2014-12-28, 17:16
90% studentów na tym słynnym DISKO można poznać po biedakoszuli w kratę z HM. Bardzo nie szanuję
konto usunięte
2014-12-28, 17:39
Tak to jest, jak studenciaki przepijają całą kasę, którą dostają od rodziców
konto usunięte
2014-12-28, 17:53
Trzeba byc ostro niedoj🤬ym umyslowo, by glodowac na studiach. No chyba, ze dany student nie chce w ogole pracowac mimo, ze nie ma co jesc. Jak ktos nie jest glabem i umie rozmawiac z ludzi to zawsze znajdzie sie jakas praca.
@up
Dzisiaj studenci głodują, ale nie są biedni. Hajs mają od rodziców zwykle, a ci mieszkający w akademikach to totalna patologia, chlejusy i narkusy, przepijają cały hajs a potem wielce głodni studenci k🤬a. A do tego syfiarze, brudasy, leserzy i śmierdziele, no gorzej niż cyganie
konto usunięte
2014-12-28, 18:13
Pięknie BongMan podsumował. Ja gdy muszę pójść do kogoś w akademiku, to czuję się tam jak w obozie dla uchodźców czy innym ośrodku dla czeczeńców.
konto usunięte
2014-12-28, 18:17
Akademiki to kał I sraka.
konto usunięte
2014-12-28, 18:20
Po pierwsze to nie stereotyp, po drugie studenci to gówno.
Niech robią tą magisterkę, do c🤬ja zaczyna brakować politologów na zmywak w anglii.
@BongMan:
Wypraszam sobie. Mieszkam w akademiku, w którym niestety z grubsza 70% mieszkańców stanowią c🤬ci i żółtki, w większości niestudiujący. I to tacy tylko syfią. Gdy widzę, co pozostawiają po sobie, to się aż mieszkać odechciewa... Jednak normalni, BIALI studenci to jednak ludzie, do których ciężko mieć jakiekolwiek zastrzeżenia co do kultury i higieny. Gdy sprowadziłem do swojego pokoju pewną osobę na godzinkę, to była zdziwiona, jak bardzo ze współlokatorami zaprzeczamy stereorypom głodnego syfiarza-studenta. Pozdrawiam.
konto usunięte
2014-12-28, 18:32
Chyba studiujecie/studiowaliście w jakimś burdelu. Wiem, że stereotypy z dupy się nie biorą, ale nie wszędzie tak jest.
konto usunięte
2014-12-28, 18:50
@BongMan
Nie tylko ci mieszkający w akademiku

wynajmuję mieszkania studentom w Gdańsku i od niektórych sztuki robienia syfu to cyganie mogliby się uczyć :d Na szczęście nie zdarza to się często, ale jak ktoś wynajmuje mieszkanie studentom, albo w ogóle wynajmuje swoje mieszkanie komuś, to polecam tak min. raz w miesiącu wpaść z niezapowiedzianą wizytą. Tylko, żeby żadnego schematu nie było, nie mogą się przygotować na wizytę
GhostRider32 napisał/a:
@BongMan
Nie tylko ci mieszkający w akademiku
wynajmuję mieszkania studentom w Gdańsku i od niektórych sztuki robienia syfu to cyganie mogliby się uczyć :d Na szczęście nie zdarza to się często, ale jak ktoś wynajmuje mieszkanie studentom, albo w ogóle wynajmuje swoje mieszkanie komuś, to polecam tak min. raz w miesiącu wpaść z niezapowiedzianą wizytą. Tylko, żeby żadnego schematu nie było, nie mogą się przygotować na wizytę
Jak nie będą chcieli otworzyć, to powiedz, że przywiozłeś darmową pizzę...