Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:14
MCL 2013-07-08, 10:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zieli88 2013-07-08, 15:06
ej ej daj namiary na studentkę ! mogę jej coś zaoferować !
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 16:53 1
energetyk napisał/a:

mały bonus na pierwsza wstawke

Obrazek

Ale chcę z tą dziewczyną więcej zdjeć
Zgłoś
wyslannik 2013-07-08, 17:05 1
przeciez ona tylko pokoj chce wynajac, nie cale mieszkanie... opis jak najbardziej normalny. za taka cene (750 zl) to ona na spokojnie pokoj znajdzie. dla mnie jest to kompletnie normalne ogloszenie. poza tym ludzie czesto szukaja kogos do "dwojki" bo im np wspollokatorka odpadla. ogloszenie jak znalazl. tylko banda gimnazjalnych debili i maminsynkow co to jeszcze na kieszeni rodzicow siedza hejtuja takie posty. sam wynajmuje pokoj o takim standardzie i to za mniejsza kase...
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 17:24 1
Dokladnie pokój za 750 znajdzie i to w dobrym stanie jeszcze pisze ze może byc współdzieleny , sam mieszkam za 600 (całe mieszkanie ze wszystkimi opatami,wychodzi niecale 2000zl) co prawda nie samo centrum, ale spoko. Mam wrażenie że połowa was z mamusiami jeszcze mieszka i nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Piona tępe dzidy
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-07-08, 17:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 18:09 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 18:30
Mi się wydawało że to ludzie szukają stancji a nie stancja ludzi. Przegląda się ogłoszenia i wybiera co pasuje. Ale czego się spodziewać po ambitnych studentach/maturzystach. Myślą, że zrobią szkołę rzucą w sieć cv i pracodawcy będą się o nich bić i licytować kto da większą pensję.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 19:21
Zgłoś
dzidzius91 2013-07-08, 21:08
Kobieta uświadomiona i wie co jej do życia potrzebne.
"Musi być ........., pralka, kuchenka, lodówka, prąd, ciepła woda, ogrzewanie." (niepotrzebne zostało wykropkowane).
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 22:32 1
Zgłoś
morderuk 2013-07-08, 22:59 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 23:49
eeee jak dla mnie to normalka. to ze ktos dba o swoja wygoe nie znaczy ze jest dziwny. dziwni sa luzie ktorym wystarcza minimum.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 2:38
Jak ktoś wie jak nazywa się laska ze zdlęcia-bonusu, to proszę o odpowiedź tu albo priv. Z góry dziękuję.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 19:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem