trzeba przyznac ze koleżanka z esgiehu ma niezłe wymagania, nie ma bo materiał świeży jak zupa romana.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
ej ej daj namiary na studentkę ! mogę jej coś zaoferować !
konto usunięte
2013-07-08, 16:53
energetyk napisał/a:
mały bonus na pierwsza wstawke
Obrazek
Ale chcę z tą dziewczyną więcej zdjeć
przeciez ona tylko pokoj chce wynajac, nie cale mieszkanie... opis jak najbardziej normalny. za taka cene (750 zl) to ona na spokojnie pokoj znajdzie. dla mnie jest to kompletnie normalne ogloszenie. poza tym ludzie czesto szukaja kogos do "dwojki" bo im np wspollokatorka odpadla. ogloszenie jak znalazl. tylko banda gimnazjalnych debili i maminsynkow co to jeszcze na kieszeni rodzicow siedza hejtuja takie posty. sam wynajmuje pokoj o takim standardzie i to za mniejsza kase...
konto usunięte
2013-07-08, 17:24
Dokladnie pokój za 750 znajdzie i to w dobrym stanie jeszcze pisze ze może byc współdzieleny , sam mieszkam za 600 (całe mieszkanie ze wszystkimi opatami,wychodzi niecale 2000zl) co prawda nie samo centrum, ale spoko. Mam wrażenie że połowa was z mamusiami jeszcze mieszka i nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Piona tępe dzidy
konto usunięte
2013-07-08, 18:09
konto usunięte
2013-07-08, 18:30
Mi się wydawało że to ludzie szukają stancji a nie stancja ludzi. Przegląda się ogłoszenia i wybiera co pasuje. Ale czego się spodziewać po ambitnych studentach/maturzystach. Myślą, że zrobią szkołę rzucą w sieć cv i pracodawcy będą się o nich bić i licytować kto da większą pensję.
konto usunięte
2013-07-08, 19:21
Kobieta uświadomiona i wie co jej do życia potrzebne.
"Musi być ........., pralka, kuchenka, lodówka, prąd, ciepła woda, ogrzewanie." (niepotrzebne zostało wykropkowane).
konto usunięte
2013-07-08, 22:32
konto usunięte
2013-07-08, 23:49
eeee jak dla mnie to normalka. to ze ktos dba o swoja wygoe nie znaczy ze jest dziwny. dziwni sa luzie ktorym wystarcza minimum.
konto usunięte
2013-07-09, 2:38
Jak ktoś wie jak nazywa się laska ze zdlęcia-bonusu, to proszę o odpowiedź tu albo priv. Z góry dziękuję.
konto usunięte
2013-07-09, 19:59