A w jewropie dostałby socjal i zmieniłby się w warzywko..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Szef woła.
-Siuajoing weź no przynieś mi ćwiartkę kostki. Przy krawężniki brakło.
-eeeeooeejou już się robi szefie.
-No, to jest pracownik. Nawet prądu nie potrzebuje.
-Siuajoing weź no przynieś mi ćwiartkę kostki. Przy krawężniki brakło.
-eeeeooeejou już się robi szefie.
-No, to jest pracownik. Nawet prądu nie potrzebuje.

juz nogi i druga reke sobie rozj🤬 na tych kamieniach i jeszcze niczego sie nie nauczyl.
Bruce Lee z porażeniem mózgowo-rdzeniowym, w Polsce to już by siedział na wózku i protestował w sejmie że a mały socjal na leczenie. A tu widać że praca czyni go pełnosprawnym obywatelem.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ja bym mu obcial wyplate bo ewidentnie sk🤬ysyn tanczy w pracy.
Patrząc po ułożeniu rąk, to raczej styl modliszki...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Nie widziałem jeszcze osoby z takim niedowładem, która miała taką masę mięśniową, niesamowite!
T3RMINATOR napisał/a:
Bruce Lee z porażeniem mózgowo-rdzeniowym, w Polsce to już by siedział na wózku i protestował w sejmie że a mały socjal na leczenie. A tu widać że praca czyni go pełnosprawnym obywatelem.
w tym samym biurowcu co ja pracuje gostek z takim porażeniem. Nie wiem co robi, może jest analitykiem może informatykiem tak czy owak takie osoby mogą coś w życiu osiągnąć poza podwyżką socjalu. Takie osoby szanuję.
A tymczasem mojej teściowej usunięto dwa palce i poleciała załatwiać sobie rentę. Dwa palce (nie kciuki) kuźwa uczyniły ją niezdolną do jakiejkolwiek pracy. No i niestety żmija ma teraz więcej czasu na odwiedzanie córki...
@nowynick
pamiętam 17-latkę, której mama wymyśliła chorobę
przez kilka miesięcy wzywała karetkę do jej wymyślonej i udawanej duszności
lekarze się zmieniali i zazwyczaj dawali się nabrać, podając końskie dawki hydrocortyzonu i innych gówien
po przyznaniu dziewczynie renty dolegliwości ustały
do tej pory nie poszła do pracy
pamiętam 17-latkę, której mama wymyśliła chorobę
przez kilka miesięcy wzywała karetkę do jej wymyślonej i udawanej duszności
lekarze się zmieniali i zazwyczaj dawali się nabrać, podając końskie dawki hydrocortyzonu i innych gówien
po przyznaniu dziewczynie renty dolegliwości ustały
do tej pory nie poszła do pracy

Tych kitajców jest tak dużo że nawet dobór naturalny nic nie zdziała.
Uwielbiam, no ubóstwiam filmiki zrobione z gifów, ładują się 20x dłużej niż załadował by się gif ale c🤬j...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!