👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szef woła.
-Siuajoing weź no przynieś mi ćwiartkę kostki. Przy krawężniki brakło.
-eeeeooeejou już się robi szefie.
-No, to jest pracownik. Nawet prądu nie potrzebuje.
-Siuajoing weź no przynieś mi ćwiartkę kostki. Przy krawężniki brakło.
-eeeeooeejou już się robi szefie.
-No, to jest pracownik. Nawet prądu nie potrzebuje.

Bruce Lee z porażeniem mózgowo-rdzeniowym, w Polsce to już by siedział na wózku i protestował w sejmie że a mały socjal na leczenie. A tu widać że praca czyni go pełnosprawnym obywatelem.
Nie widziałem jeszcze osoby z takim niedowładem, która miała taką masę mięśniową, niesamowite!
T3RMINATOR napisał/a:
Bruce Lee z porażeniem mózgowo-rdzeniowym, w Polsce to już by siedział na wózku i protestował w sejmie że a mały socjal na leczenie. A tu widać że praca czyni go pełnosprawnym obywatelem.
w tym samym biurowcu co ja pracuje gostek z takim porażeniem. Nie wiem co robi, może jest analitykiem może informatykiem tak czy owak takie osoby mogą coś w życiu osiągnąć poza podwyżką socjalu. Takie osoby szanuję.
A tymczasem mojej teściowej usunięto dwa palce i poleciała załatwiać sobie rentę. Dwa palce (nie kciuki) kuźwa uczyniły ją niezdolną do jakiejkolwiek pracy. No i niestety żmija ma teraz więcej czasu na odwiedzanie córki...
@nowynick
pamiętam 17-latkę, której mama wymyśliła chorobę
przez kilka miesięcy wzywała karetkę do jej wymyślonej i udawanej duszności
lekarze się zmieniali i zazwyczaj dawali się nabrać, podając końskie dawki hydrocortyzonu i innych gówien
po przyznaniu dziewczynie renty dolegliwości ustały
do tej pory nie poszła do pracy
pamiętam 17-latkę, której mama wymyśliła chorobę
przez kilka miesięcy wzywała karetkę do jej wymyślonej i udawanej duszności
lekarze się zmieniali i zazwyczaj dawali się nabrać, podając końskie dawki hydrocortyzonu i innych gówien
po przyznaniu dziewczynie renty dolegliwości ustały
do tej pory nie poszła do pracy

Tych kitajców jest tak dużo że nawet dobór naturalny nic nie zdziała.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie