Ja tam nie miałem zamiaru wzbudzać bezsensownej walki fanów różnych marek
. Bez wątpienia audi jak i subaru i jeszcze kilka marek ma znakomite napędy. Tyle w tym temacie.

Przy filmiku z Audi tylu było ekspertów, którzy udowadniali, jak to jest niemożliwe, że audi tak pojechało. Teraz tylko czekać na ekspertów od Subaru i ich wspaniałe teorie...

spoko spoko turbina possa trochę śniegu przymarznie p🤬lnie coś w silniku i będzie tekst typowego polaczka eee nie wiedziałem...

iwra, Jeździłem parę razy subaryną kumpla, która jeszcze jest podciągnięta na jakieś 460KM. Powiem krótko, spociłem się się za kierownicą a ręce mnie 2 dni od kręcenia kierowajką bolały. To co pokazał ten ktoś na filmiku zakrawa k🤬a na żart...
Wdr, tam jest tak dolot skonstruowany, że musiała by chyba maską po ziemi, do góry nogami zap🤬lac żeby coś niepotrzebnego zassała.
No chyba że w obronie własnej
Wdr, tam jest tak dolot skonstruowany, że musiała by chyba maską po ziemi, do góry nogami zap🤬lac żeby coś niepotrzebnego zassała.
No chyba że w obronie własnej

No blow off = no blow job. Pamiętajcie
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !