👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Budweiser to nie piwo. Heineken zreszta tez juz nie. Z wielkich marek tylko Calsberg jeszcze jako tako trzyma fason.
Budweiser to nie piwo. Heineken zreszta tez juz nie. Z wielkich marek tylko Calsberg jeszcze jako tako trzyma fason.
Bezedura! Jakem prawdziwy polak, siedzę sobie z 0,5 L Żytniej ale, że jestem też otwarty na inne kultury, zapijam ową Żytnią - Biforem tekilowym.

Każdy pije czystą z ogórem. Ser jest do browarów.
Jeszcze lubię czystą z porzeczkowym bo w obie strony smakuje tak samo.

Cytat:
11. Drink "z palemką" (+ różne słomki... owocki... etc...) facet może wypić tylko na tropikalnej plaży... o ile poda mu go supermodelka w toplesie... i kiedy ów drink jest za darmo.

mogli by podpisać pod pierwszym TVN a pod drugim TV TRWAM
tak mi się skojarzyło

Wydaje mi się, że ten smakowity drink raczej nie pasuje do USA...
Sok z hamburgiera z polewą keczupową owszem, ale nie tropikalny drink.
A porównywanie USA do Rzeczypospolitej Polskiej jest po prostu nie na miejscu: hamerykanie to głupie cioty
Sok z hamburgiera z polewą keczupową owszem, ale nie tropikalny drink.
A porównywanie USA do Rzeczypospolitej Polskiej jest po prostu nie na miejscu: hamerykanie to głupie cioty

wóda z ogóreczkiem! to jest drink! tylko coś skromnie z tym ogórkiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie