👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aż miło się ogląda jak ludzie takie samochody rozp🤬alają....
Nie wystarczy kupić, trzeba jeszcze tym potrfić jeździć.
Zawsze mnie rozp🤬alają paniusie w dużych terenówkach i ich problemy z zaparkowaniem.
Zawsze mnie rozp🤬alają paniusie w dużych terenówkach i ich problemy z zaparkowaniem.
nasuwa się tylko jedno - stare przysłowie:
"wpuść wieśniaka do biura to Ci atrament wp🤬li"
"wpuść wieśniaka do biura to Ci atrament wp🤬li"

Pozytywny wykop! ; ) Dawno tak na mnie nie wstrząsnął żaden filmik, wykop jeszcze raz!
@yarzapp
W ostatnim gosciu caly czas dusil silnik i mu gasl. Ale amerykance sa leniwi, maja samochody z autoskrzynia, jezdza nimi czesto cale zycie, wiec jak wsiada do samochodu z manualem to moga miec problemy z wyczuciem, a co dopiero z Ferrari, gdzie sprzeglo jest duzo delikatniejsze...
W ostatnim gosciu caly czas dusil silnik i mu gasl. Ale amerykance sa leniwi, maja samochody z autoskrzynia, jezdza nimi czesto cale zycie, wiec jak wsiada do samochodu z manualem to moga miec problemy z wyczuciem, a co dopiero z Ferrari, gdzie sprzeglo jest duzo delikatniejsze...

GorillazxD napisał/a:
@yarzapp
Nie. W ostatnim gościu ma problem z wrzuceniem 1-ego biegu. Cały czas wskakuje mu wsteczny, a z tego co widzę ma manetki przy kierownicy. Ponoć często się to pieprzy. Wiadomo tym komputer steruje.
było
link sadol.pl/jak-umyc-samochod-vt25568.htm?highlight=bugatti
jak ty szukasz? poza tym słabo otagowałeś
dziękuje
link sadol.pl/jak-umyc-samochod-vt25568.htm?highlight=bugatti
jak ty szukasz? poza tym słabo otagowałeś
dziękuje
Szkoda ze nie bylo pokazanej rozj🤬ej fury Krystyny Ronaldo co na trening nie dojechal haha... Swoja droga co on wtedy rozwalil? ferrari czy lambo?

Nagroda idzie zdecydowanie do pana w Corvette, który zaiste dał "smokey show"
Pamiętajcie! jak się nagle dorobicie milionów to nie kupujcie od razu lambo/ferrari itp
na początek proponuję coś max do 250 koni i z napędem na przód. Chyba że chcecie dołączyć do gwiazd internetu
Pamiętajcie! jak się nagle dorobicie milionów to nie kupujcie od razu lambo/ferrari itp

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie