Główna Poczekalnia (10) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-09-01, 15:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-01, 15:51 26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kokos_123 2016-09-01, 18:27 14
dlatego ja się nie dziwie tym, którzy przypinają motocykle.
Zgłoś
Świst 2016-09-01, 20:28
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-01, 22:07 9
Zgłoś
tranzystor 2016-09-01, 22:50
kokos_123 napisał/a:

dlatego ja się nie dziwie tym, którzy przypinają motocykle.

Niewiele to daje odkąd ogólnie dostępne są szczypce to cięcia prętów.
Zgłoś
pkh 2016-09-01, 23:53 7
Ja w obydwu swoim i dziewczyny aucie oraz w motocyklu zamontowałem lokalizatory gps. Dostaję SMS ze współrzędnymi pojazdu gdy wykryje wstrząs z czujnika lub ruch na podstawie GPS lub włączenie zapłonu. Mogę zdalnie odciąć zapłon (wszystkie silniki benzynowe więc wystarczy aby zatrzymać pojazd). Do tego mogę ustawić alarm po przekroczeniu jakiegoś obszaru lub prędkości. Do tego nasłuchiwanie z mikrofonu w pojeździe itd. Uznałem że to lepsza opcja niż alarmy, bo nikt już nie zwraca na nie uwagi.
Do tego możliwość skontrolowania gdzie jeździ dziewczyna - bezcenne
Zgłoś
emperorzbigniew 2016-09-02, 0:05
Takie trackery są dzisiaj dosyć tanie i rzeczywiście bardzo funkcjonalne. Zastanawiam się jednak, czy złodzieje o nich nie wiedzą (ilość miejsc do ukrycia w samochodzie czy motocyklu jest ograniczona). Pomimo naszej zapobiegliwości mogą zostać łatwo znalezione i usunięte.

Aczkolwiek podzielam zdanie kolegi - lepsze to niż alarm. Sam korzystam z takiego lokalizatora.
Zgłoś
RapujacyToster 2016-09-02, 0:41 4
pkh napisał/a:

Ja w obydwu swoim i dziewczyny aucie oraz w motocyklu zamontowałem lokalizatory gps. Dostaję SMS ze współrzędnymi pojazdu gdy wykryje wstrząs z czujnika lub ruch na podstawie GPS lub włączenie zapłonu. Mogę zdalnie odciąć zapłon (wszystkie silniki benzynowe więc wystarczy aby zatrzymać pojazd). Do tego mogę ustawić alarm po przekroczeniu jakiegoś obszaru lub prędkości. Do tego nasłuchiwanie z mikrofonu w pojeździe itd. Uznałem że to lepsza opcja niż alarmy, bo nikt już nie zwraca na nie uwagi.
Do tego możliwość skontrolowania gdzie jeździ dziewczyna - bezcenne

Panie gdzie i za ile to kupić?
Zgłoś
IOI 2016-09-02, 9:09
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-02, 12:03
Pełna profeska, i to mi się podoba.
Zgłoś
pkh 2016-09-02, 12:31
RapujacyToster napisał/a:

Panie gdzie i za ile to kupić?

Ja kupiłem na aliexpress za 1/3 ceny w Polsce. Kosztowało mnie to chyba 80zł.

emperorzbigniew napisał/a:

Takie trackery są dzisiaj dosyć tanie i rzeczywiście bardzo funkcjonalne. Zastanawiam się jednak, czy złodzieje o nich nie wiedzą (ilość miejsc do ukrycia w samochodzie czy motocyklu jest ograniczona). Pomimo naszej zapobiegliwości mogą zostać łatwo znalezione i usunięte.

Aczkolwiek podzielam zdanie kolegi - lepsze to niż alarm. Sam korzystam z takiego lokalizatora.

Mój też informuje mnie o braku zasilania - więc jak ktoś go odłączy to już wiem że coś się dzieje. Sądzę że rozpruwanie w pośpiechu deski rozdzielczej na parkingu jednak zwróci czyjąś uwagę. A upchnąłem te lokalizatory tak głęboko że sam miałem problem się dostać jak zmieniałem kartę sim
Zgłoś
flaszka 2016-09-02, 23:49
Zgłoś
lysout 2016-09-03, 10:28
Mój waży 250 kilo, to najlepsza ochrona.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem