Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
igorektgk 2016-10-19, 18:54
Całkiem ciekawe.
Zgłoś
r................u 2016-10-19, 19:28 5
W skrócie, tysiące lat spiskowych teorii...dłubiący w uszach nieogolony dziad wysysa z palca pierdoły.

Dodam jeszcze tylko, że wykazuje się wyjątkową ignorancją, a swoje wypociny przedstawia jako fakty.

Dowód, w 9:50 p🤬li o planetach, że gdyby ewolucja istniała, to te bliżej słońca miały by więcej pierwiastów ciężkich, a te dalej lekkich, a tak nie jest bo jest "wrzeciono". hehehe ignorant j🤬y. Przecież właśnie dokładnie tak jest. Od Jowisza już dalej same gazowe planety.

Do Jowisza tylko planety stałe, kamienne. Fakt posiadania, nieposiadania atmosfery zależy od mnóstwa czynników, a przede wszystkim od masy i posiadania pola magnetycznego. Mars ma dobrą masę ale słabe pole magnetyczne i słońce systematycznie zwiewa mu atmosferę. Merkury może i ma pole mag. ale jest zbyt blisko słońca.

Ignorancja na ignorancji jeździ i ignorancją pogania.
Zgłoś
z................s 2016-10-19, 20:59
Tutaj to ten fanatyk przesadził...
Zgłoś
k................n 2016-10-20, 17:01
skunt wyśta go wzieli ja sie pytam, obejrzałem kilka jego wypowiedzi i czasem nachodziła mnie rozkmina. ja piejdoje
Zgłoś