Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
konto usunięte 2013-12-21, 19:28 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 19:31 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 19:33
^^

Meh, póki co to słabo jest.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 19:37 3
trza dołożyć do pieca bo coś wygasa

muzyczno katolickie hemoroidy zaraz się na scenie pojawią
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-21, 19:43 3
milling napisał/a:

Jakoś nie przypominam sobie, żebym modlił się do obrazka kiedykolwiek. Tak samo nie modli się do świętych, tylko o wstawiennictwo u Boga.

"4Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. 5Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; 6a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich."
A więc nie pokłoniłeś się nigdy przed rzeźbą, obrazem lub ołtarzem z wizerunkami świętych? Zresztą samo wyrabianie takich obrazków już jest zakazane przez Słowo Boże...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 19:48
Kłaniam się, przyklękam przed symbolem mojej wiary: krzyżem. Produkcją obrazków się nie zajmuję
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 19:51 2
@milosciprzyjazn , powinieneś oddać państwu pieniądze włożone na twoją edukację, bo zwyczajnie poszły w błoto
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 19:53 2
Gdy zaczyna się jakieś dłuższe wolne od szkoły to nagle na Sadolu pojawiają się tłumy ateistów...

przypadek? nie sądze
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 19:56 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 20:05
A jednak udało się rozkręcić katolików.

Ładnie tak hipokryci nabijać się z innych religii czy tego co nie jest po myśli w waszej książce?

I uświadomcie sobie, że wyznajecie tę religię z czystego przypadku miejsca i czasu narodzin.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 20:07
ateusze, ateusze ...
w granicach dobrego smaku większość rzeczy na sadolu jest ok, murzyni podpalani żywcem i masa innych pierdół...
ale dwóch rzeczy NIE znoszę - naśmiewania się z religii oraz maltretowania zwierząt.
dzękuje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 20:10 1
pomijając wszystko bóle w komentarzach, ostatnie miażdży
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 20:13 3
Zgłoś
quang-dat 2013-12-21, 21:10 1
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-21, 21:14 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem