📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51

trza dołożyć do pieca bo coś wygasa
muzyczno katolickie hemoroidy zaraz się na scenie pojawią

muzyczno katolickie hemoroidy zaraz się na scenie pojawią

milling napisał/a:
Jakoś nie przypominam sobie, żebym modlił się do obrazka kiedykolwiek. Tak samo nie modli się do świętych, tylko o wstawiennictwo u Boga.
"4Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. 5Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; 6a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich."
A więc nie pokłoniłeś się nigdy przed rzeźbą, obrazem lub ołtarzem z wizerunkami świętych? Zresztą samo wyrabianie takich obrazków już jest zakazane przez Słowo Boże...

Kłaniam się, przyklękam przed symbolem mojej wiary: krzyżem. Produkcją obrazków się nie zajmuję

@milosciprzyjazn , powinieneś oddać państwu pieniądze włożone na twoją edukację, bo zwyczajnie poszły w błoto

Gdy zaczyna się jakieś dłuższe wolne od szkoły to nagle na Sadolu pojawiają się tłumy ateistów...
przypadek? nie sądze
przypadek? nie sądze

A jednak udało się rozkręcić katolików.
Ładnie tak hipokryci nabijać się z innych religii czy tego co nie jest po myśli w waszej książce?
I uświadomcie sobie, że wyznajecie tę religię z czystego przypadku miejsca i czasu narodzin.
Ładnie tak hipokryci nabijać się z innych religii czy tego co nie jest po myśli w waszej książce?
I uświadomcie sobie, że wyznajecie tę religię z czystego przypadku miejsca i czasu narodzin.

ateusze, ateusze ...
w granicach dobrego smaku większość rzeczy na sadolu jest ok, murzyni podpalani żywcem i masa innych pierdół...
ale dwóch rzeczy NIE znoszę - naśmiewania się z religii oraz maltretowania zwierząt.
dzękuje.
w granicach dobrego smaku większość rzeczy na sadolu jest ok, murzyni podpalani żywcem i masa innych pierdół...
ale dwóch rzeczy NIE znoszę - naśmiewania się z religii oraz maltretowania zwierząt.
dzękuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie