@kmsm1990 Nie ma na co czekać. Chyba, że ktoś lubi patrzeć na to jak kilkunastu debili wyzywa się na tak dennym poziomie, że szkoda słów.

kmsm1990 napisał/a:
Ide po popkorn i czekam na komentarze :DDD bedzie się działo
![]()
Jestem praktykującym katolem i niestety muszę cię zmartwić: te obrazki mnie śmieszą.
Idź z tym tutaj: kwejk.pl i nie wracaj...
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
To morze ja zacznę... Wy łotry, nicponie !
podpis użytkownika
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.

ha ha ha hi hi hi ale w 2 klasie LO miałem pałę z religii i pamiętam że pisałem o jakimś k🤬iszczu papieżu żeby poj🤬y pedofil mi wpisał 2 na koniec

@opusative
Po twoim wielce dojrzałym zachowaniu wnioskuję, że mogło to być najwyżej w drugiej gimnazjum. Skoro nie wierzysz, to na c🤬j na religię chodziłeś? Bo babcia by ci pieniążków nie dała? A może mama ci kazała chodzić? Tak czy siak jesteś mentalnym gimbusem.
Po twoim wielce dojrzałym zachowaniu wnioskuję, że mogło to być najwyżej w drugiej gimnazjum. Skoro nie wierzysz, to na c🤬j na religię chodziłeś? Bo babcia by ci pieniążków nie dała? A może mama ci kazała chodzić? Tak czy siak jesteś mentalnym gimbusem.
jestem tak zwanym katolem, wierze w boga.
i te obrazki mnie smiesza, nie obrazaja.
i te obrazki mnie smiesza, nie obrazaja.

sługaSzatana,
babcia świętej pamięci jest od paru lat...dlaczego chodziłem ? Bo i tak mieli mnie za debila po rozmowach z pastorem
jak niewiele potrzeba, żeby pseudo katole pseudo brudasy i szataniści dostali bólu dupy
babcia świętej pamięci jest od paru lat...dlaczego chodziłem ? Bo i tak mieli mnie za debila po rozmowach z pastorem

jak niewiele potrzeba, żeby pseudo katole pseudo brudasy i szataniści dostali bólu dupy