📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@kmsm1990 Nie ma na co czekać. Chyba, że ktoś lubi patrzeć na to jak kilkunastu debili wyzywa się na tak dennym poziomie, że szkoda słów.

kmsm1990 napisał/a:
Ide po popkorn i czekam na komentarze :DDD bedzie się działo
![]()
Jestem praktykującym katolem i niestety muszę cię zmartwić: te obrazki mnie śmieszą.

jestem tak zwanym katolem, wierze w boga.
i te obrazki mnie smiesza, nie obrazaja.
i te obrazki mnie smiesza, nie obrazaja.

sługaSzatana,
babcia świętej pamięci jest od paru lat...dlaczego chodziłem ? Bo i tak mieli mnie za debila po rozmowach z pastorem
jak niewiele potrzeba, żeby pseudo katole pseudo brudasy i szataniści dostali bólu dupy
babcia świętej pamięci jest od paru lat...dlaczego chodziłem ? Bo i tak mieli mnie za debila po rozmowach z pastorem

jak niewiele potrzeba, żeby pseudo katole pseudo brudasy i szataniści dostali bólu dupy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie