Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
konto usunięte 2013-12-21, 21:20 2
Kontynnujcie panowie. Niektórzy świetnie się bawią czytając to.
Zgłoś
lilmuzynio 2013-12-21, 21:41 2
Zrozumcie ludzie, że religia to jest biznes. Masz pieniądze (bez podatku), możesz obrażać innych w imię swoich idei, możesz prać innym mózgi - wszystko za free.
Zgłoś
Websterthe1 2013-12-21, 22:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
FrycuBOP 2013-12-21, 22:21
Fajne podoba mi się tak
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 23:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wolf3D 2013-12-22, 0:22
Za małe jaja żeby sie pośmiać z koranu...
Zgłoś
Sebastin7 2013-12-22, 0:39 1
elBiaauawy napisał/a:

mam pytanie do wojujących ateistów rodem z internetu. Czemu nikt nie śmieje się z tych co wieża w UFO, potwora spagetti, reinkarnacje i masę innych pierdół tylko akurat chrześcijan.

Ale przecież UFO istnieje to dlaczego mieliby się z tego śmiać ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-22, 1:32
Cóż można powiedzieć, niektóre z nich mnie nawet bawią (jestem katolikiem).
No i ładna prowokacja, niczym Cezary Baryka i komuniści.

Ale memki z księżymi to przykład działania lewackiej medialnej propagandy. Płakać tylko nad takimi ludźmi...
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-22, 8:48 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-22, 13:14
@milosciprzyjazn, tak jak na przykładzie, może są jakieś podobieństwa, ale oba święta (konstrukcje samolotów) posiadają inny cel (inne zastosowanie)...

w skrócie ty patrzysz na gesty - ja (i reszta katolików) patrzymy na symbolikę tego święta, dlatego nie mogę się z tobą zgodzić, gdyż symbolika obu świat (święta Mitry i Bożego Narodzenia) jest inna i jej nie wymyślil poganie
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-22, 13:33
Wojujący islam to kolesie gotowi mordować i krzywdzić w imieniu swoich idei. Wojujący katolicyzm to głównie starsi ludzie próbujący walczyć o swoje wartości, na mało medialne, ale jedyne znane sobie sposoby. Wojujący ateizm to domena dzieciaków ok. 15 r.ż. pokaranych tym, że mamusia wysyłała na mszę do kościółka, kiedy im się jeszcze chciało spać, lub grać w gry - bez idei. Bo nie powiecie mi, że oskarżanie wszystkich księży o pedofilię, albo branie Biblii zero-jedynkowo jest inteligentne.

A wierzący, zdrowi Muzułmanie, Katolicy i Ateiści patrzą na to z lekkim politowaniem i szanują swoje poglądy.

BTW. Podziwiam zaślepienie owych "ateistów", jak bardzo to są "wolni" i "świadomi"...a tak grzecznie robią i mówią dokładnie to, co im się każe przez media...takie małe, nieświadome szczeniaczki na smyczach. Cudowne maszynki do obalania tradycji. A jakie głupiutkie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-22, 17:33
Perwszy dobry, a reszta to klasyczny gimnazjalny ateizm.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem