👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy wiecie, że : wg niektórych ludzi pedofile to tylko i wyłącznie księża?

Bo tylko o księzach pedofilach jest głośno.
Jak "tatuś" w domu "bawi" się ze swoją córką, to oczywiście że jest to nie smaczne, ale nie bulwersuje to aż tak bardzo ludzi..
Jak "tatuś" w domu "bawi" się ze swoją córką, to oczywiście że jest to nie smaczne, ale nie bulwersuje to aż tak bardzo ludzi..
kolo_ziom napisał/a:
Dokładnie, niestety społeczeństwo kretynieje i nic się na to nie poradzi:/Bo tylko o księzach pedofilach jest głośno.

@up i @2xup Jakoś dla mnie pedofil to pedofil, nieważne czy ma sutanne, czy gacie na sobie...
Dlaczego nie mówi się o pedofilii w Islamie ? W kościele katolickim jest to na pewno problem i trzeba z tym walczyć ale w Islamie jest to właściwie normą, a świat milczy.

@up To nie jest tylko problem kościoła, to jest problem ogólny. Kościelni pedofile są po prostu bardziej nagłaśniani.

Widzę, że stawianie znaku równości między księdzem a pedofilem ciągle aktualne i modne (pewnie jeszcze długo nie będzie passe) :/
Ja się śmieję z różnych rzeczy i nie jestem islamistą aby mieć tematy tabu ale powtarzanie ciągle tych samych suchych żartów o kościele jest nudne i nieśmieszne.
Widzę że hejtowanie przez ateistów kościoła ciągle trwa i co najlepsze w "internetach" jeszcze odwracają kota ogonem, że to oni są atakowani przez nich :] hipokryci
Ja się śmieję z różnych rzeczy i nie jestem islamistą aby mieć tematy tabu ale powtarzanie ciągle tych samych suchych żartów o kościele jest nudne i nieśmieszne.
Widzę że hejtowanie przez ateistów kościoła ciągle trwa i co najlepsze w "internetach" jeszcze odwracają kota ogonem, że to oni są atakowani przez nich :] hipokryci

"@up i @2xup Jakoś dla mnie pedofil to pedofil, nieważne czy ma sutanne, czy gacie na sobie..."
Księża mają to i to na sobie
Księża mają to i to na sobie

Kilka rawd życiowych:
1. Wszyscy dorośli ludzie wierzący w bajki to debile
2. Wszyscy mężczyźni, którzy dobrowolnie ślubują celibat to albo homo albo pedofile
3. Nie ma znaku równości międy molestowaniem kogoś przez osobę, która ma być w społeczeństwie uznawana za wzór wszystkich cnót (w tym przypadku: księża, "prawe ręce Boga") a molestowaniem np. przez kolesia, któremu religia pozwala na zawieranie małżeństwa "z konsumpcją" z 9cio latką (maslimy)
1. Wszyscy dorośli ludzie wierzący w bajki to debile
2. Wszyscy mężczyźni, którzy dobrowolnie ślubują celibat to albo homo albo pedofile
3. Nie ma znaku równości międy molestowaniem kogoś przez osobę, która ma być w społeczeństwie uznawana za wzór wszystkich cnót (w tym przypadku: księża, "prawe ręce Boga") a molestowaniem np. przez kolesia, któremu religia pozwala na zawieranie małżeństwa "z konsumpcją" z 9cio latką (maslimy)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie