Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Swieżaki
jur • 2017-12-05, 15:33
Sen na jawie

Nie było bo nie widziałem.

podpis użytkownika

Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Zgłoś
fantastico 2017-12-05, 21:25 7
Zgłoś
Puncherfaust 2017-12-05, 21:38 4
fantastico,

Zgłoś
H................o 2017-12-05, 21:53
Piwko poleciało.Leć dalej...
Zgłoś
Rozchędażacz 2017-12-06, 0:35 1
Puncherfaust napisał/a:

Up, chcący chcący tylko jak przeczytałeś komentarze to nagle chcesz zmienić front panie chorągiewka

Spytaj matki ile to ona razy front zmieniła panie detektywie

podpis użytkownika

You shall not pass!
Zgłoś
nowynick 2017-12-06, 8:09 1
nelbox napisał/a:

czy tylko ja kompletnie nie wiem o co chodzi i dlaczego tyle piw?

o szaleństwo Polaków na punkcie zasranych chińskich maskotek, ja przy pierwszej edycji pracowałem w centrali konkurencji biedry gdzie często kupowali ich marki własne dla porównania produktów. W ten sposób uzbierali dla mojej córki 59 tych w mordę j🤬ych naklejek i w moim przypadku skończyło się to kupieniem banana i jakiś pierdól celem wymiany naklejek na Gruszkę Gosię, do dziś jedną z ulubionych maskotek córki. w drugiej edycji nie zamierzam brać udziału, ale czytałem, że grubo ludzi pok🤬iło na te naklejki...
Zgłoś
Catar 2017-12-06, 16:34
co to są te świeżaki ?
Zgłoś
g................6 2017-12-06, 17:55 2
Widać w Polsce taka moda na te pluszaki jak kilkadziesiąt lat temu w Stanach na "beanie babies". Zajebiście wyglądają sprawy rozwodowe hamburgerów, jak samiec i samica muszą podzielić majątek i dochodzi do podziału tego badziewia - setki pluszaków rozrzucone na środku sali sądowej i dwójka debili wybiera sobie te, które chcą zatrzymać.

Mogli te dwie bomby atomowe sobie wj🤬 w Waszyngton i Tel Aviv, a nie Japońców mutować.
Zgłoś
batmanx19 2017-12-07, 7:13
b0r000 napisał/a:

Kwejki znowu przyjechały

To jest Najlepszy Komentarz

Wstawaj b0r000 zesrales sie
Zgłoś
Dziadzia1938 2017-12-10, 0:29
zapoda ktoś ten dolny obrazek bez napisu
Zgłoś