👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up, chcący chcący tylko jak przeczytałeś komentarze to nagle chcesz zmienić front panie chorągiewka

Puncherfaust napisał/a:
Up, chcący chcący tylko jak przeczytałeś komentarze to nagle chcesz zmienić front panie chorągiewka
![]()

nelbox napisał/a:
czy tylko ja kompletnie nie wiem o co chodzi i dlaczego tyle piw?
Byłeś za hibernowany przez ostatnie kilka miesięcy czy dopiero do wioski dociągnęli wam kabel do internetów?

Abraxus
nie do końca hibernacja,
ktoś kto nie siedzi przed telewizornią, nie ma, lub ma starsze dzieci już tak nie łykające reklam jak matki przed śniadaniową,
może zwyczajnie nie wiedzieć o co chodzi,
zresztą ja sam nie wiem gdzie, w jakim markecie te gówniane pluszaki podają
nie do końca hibernacja,
ktoś kto nie siedzi przed telewizornią, nie ma, lub ma starsze dzieci już tak nie łykające reklam jak matki przed śniadaniową,
może zwyczajnie nie wiedzieć o co chodzi,
zresztą ja sam nie wiem gdzie, w jakim markecie te gówniane pluszaki podają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie