📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

postanowiłem odpalić manhunt. przyjemnie się grało, tak minął mój sylwester
A ja byłem w robocie na nocnej zmianie. I też zadowolony. Nie wydałem za parę 650zl w jakimś lokalu gdzie przygrywać będzie zespół z p🤬dzidziewa górnego. Połowę dniówki przespałem więc rano nie było kaca. Czysty profit , no i dodatkowo zarobiłem.
crookla napisał/a:
Gratulacje! z takim podejściem w wieku 80 lat na łożu śmierci będziesz miał tyle pieknych wspomnień i mase kasy na koncie!
Już brałem udział w takich sylwestrach, że gdybym począł wtedy dziecko i po latach spytało się ono jak powstało, to bym odpowiedział - ciesz się synku / córko, że nie szczekasz. Nie miałem żadnej ochoty w tym roku świętować. Tak ciężko to pojąć? Za każdym razem, jak usiądziesz na kiblu to też chce ci się srać?
Spędziłem sylwestra na teneryfskiej plaży, na kocyku z żoną i szklaneczką mohito. Tak robię co roku, bo lubię.Szczęśliwego Nowego Roku ,sadole.
Ja co roku pilnuję żeby mi bydło z sąsiedztwa nie spaliło domu swoimi pokazami fajerwerków, przy okazji mam takie pokazy za darmo, nie muszę wydawać ani złotówki na sztuczne ognie, choć muszę przyznać że tym razem było ich wyjątkowo mało, czyżby kryzys finansowy dopadł moich somsiadów?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie