Niedawno ktoś mi przesłał linka z takim oto obrazkiem z ryjoksiążki
Mam tylko nadzieję że to fejk, a hasło "nie chcemy mieć syna-barbarzyńcy" to już w ogóle takim ludziom należałoby odebrać prawa rodzicielskie i wysterylizować... i prowizorycznie jebnąć z buta w ryj...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Trolling udany.
podpis użytkownika
Post mortem per rectum
K................a
2014-01-06, 18:39
A co wieczorami smaży trzykilogramowe steki w ogródku popijając piwo? W końcu ma już 2 lata.
Nie to na pewno nie fake
F................n
2014-01-06, 18:49
Rośliny też cierpią ty bezduszna kreaturo! Wp🤬laj kamienie!
i................y
2014-01-06, 18:53
@up: Kamienie też cierpią, ty bezduszna, barbarzyńska kreaturo! Wp🤬laj nic!
m................a
2014-01-06, 19:02
2-letni? Toż to można już z nim przedyskutować tę sprawę. Wydaję mi się, że po rozsądnej dyskusji, poszedłby na jakiś kompromis
b................a
2014-01-06, 19:10
Tak będzie wyglądać lewacka przyszłość:
"Nasz synek lubi kobiety. Nie możemy go z tego wyleczyć a wszelkie porady u psychologów nie pomagają. Boimy się że to jest nie wyleczalne. Straszne jest to że syn nie bierze przykładów ze swoich ojców. Chyba jedynym wyjściem jest oddanie go do domu dziecka."
makabrax napisał/a:
... i prowizorycznie jebnąć z buta w ryj...
Prowizorycznie to można naprawiać reaktor atomowy za pomocą taśmy klejącej. Miałeś chyba na myśli profilaktycznie.
A co do tych rodziców, to kula w łeb, a dzieciakowi pół świniaka by miał co jeść.
b................a
2014-01-06, 20:57
slaby trolling. przekonać 2-letnie dziecko? dziecko, które ledwo co składa parę słów...
Takie jedno, zasadnicze i ważne pytanie: jak to się k🤬a tutaj znalazło? Tłumaczyć chyba nie trzeba, że to jakiś kiepski trolling...
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Koleś robiący samojebkę w lustrze, z koszulką do połowy dźwigniętą martwiący się o uczucia zwierząt. Fake jak c🤬j.
To kiepska prowokacja. Inne prowokacje tego gościa były lepsze
Oddajmy rodziców do kopalni.
J🤬 wszystkich wegetarianów.
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Dziecko też "odczuwa dyskomfort z powodu mieszkania pod jednym dachem z kimś nie rozumiejącym jego cierpienia, gdy musi żreć trawę jak krowa".
Fejk fejkiem, ale nie zdziwiłoby mnie, gdyby takie przypadki miały faktycznie miejsce w tych pop🤬lonych czasach