Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Opwd Wczoraj 20:03 2
Nie widze tu niczego śmiesznego w tym filmie, ma dużo racji w tym co powiedziała. Tak już niestety działa system, musisz coś dać od siebie żeby żyć a to że dostajemy nie za dużo tej wyplaty- no przecież o to chodzi żeby żyć ale nie zdychac. No i oczywiście wódeczki się napić żeby społeczeństwo nie chodziło za mądre i trzeźwe bo zacznie się buntować.
Poza tym mógłby ktoś jej rękę podać bo dziewczyna sobie przestaje radzic psychicznie.
Zgłoś
Quassar Wczoraj 20:07 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mar1an Wczoraj 20:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
willoo Wczoraj 20:15
Miałem podobne odczucia jak pracowałem dla kogoś. Dlatego mam swoją firmę, pracuje dla siebie, nikogo nie zatrudniam. Wstaje codziennie o 10:00 - 11:00 i pracuje po 4 max 5 godzin z domu. Trzeba dobrze się siebie wymyślić
Zgłoś
Quassar Wczoraj 20:20 2
Zgłoś
NeinNeinNeiN Wczoraj 20:23
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 20:27
Zgłoś
Jaro297 Wczoraj 20:34
@dirty_pig: Już niedługo masowe samobójstwa,jak te dzieci zobacza jak życie wygląda naprawdę,a nie tak jak w interniecie u tych wszystkich influencerów czy innych
Zgłoś
Maras0803 Wczoraj 20:45
Zawsze może dawać dupy za hajs i zarobi i poleży same plusy.
Zgłoś
Spr Wczoraj 20:47 1
U mnie jest dobra robota od jesieni jako palacz w szkole 7200 zł miesięcznie

Tylko musisz mieć swój węgiel
Zgłoś
Quassar Wczoraj 20:55
Zgłoś
tjvrob3l Wczoraj 21:03 1
Zgłoś
DorotaNowak Wczoraj 21:03 1
Hahahaha ulanica z pyskiem 2/10 ma jakieś zarzuty do świata? BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Zgłoś
inzGamon Wczoraj 21:33
@Uzi99

To żaden rusek, jakiś młody ukr. Przynajmniej w takim narzeczu sepleni.
Zgłoś
Skrzek007 Wczoraj 21:38 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem