👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

czy w czasach gdy nawet bezdomni maja telefony komorkowe taki system ostrzegawczy to nie przezytek? za pomoca smsow obrona cywilna mogla by informowac obywateli co sie dzieje a nie wyja
"niepowtarzalny" a gdybym nie miał przy sobie telefonu akurat gdyby leciała na mnie atomówka? Przecenianie elektronicznych gadżetów to błąd. Im prostszy sposób, tym skuteczniejszy.
@niepowtarzalny
nie wszyscy zawsze mogą mieć telefon przy sobie. Jak skończysz szkołę i pójdziesz do pracy to sam się o tym przekonasz.
nie wszyscy zawsze mogą mieć telefon przy sobie. Jak skończysz szkołę i pójdziesz do pracy to sam się o tym przekonasz.
niepowtarzalny napisał/a:
czy w czasach gdy nawet bezdomni maja telefony komorkowe taki system ostrzegawczy to nie przezytek? za pomoca smsow obrona cywilna mogla by informowac obywateli co sie dzieje a nie wyja
"tu operator sieci PLUS, powiadamiamy cię, że właśnie możesz najkorzystniej wykupić nowy pakiet programów cyfrowego polsatu HD oraz skorzystać z dodatkowej oferty rozszerzonego internetu za darmo*, jeśli jesteś zainteresowany prosimy o wysłanie darmowego smsa na nr XXXXXX, nasi konsultanci na pewno skontaktują się z Panem/Panią w ciągu najbliższych 24 godzin. Promocja do 30 września. Trwa nalot nuklearny, kryj ryj. Pozdrawiamy zespół PLUS"

A głuchy ma to w dupie. I sobie podziwia mgłę przez okno. Bo i tak nic zrobić nie może.

jak ja k🤬a UWIELBIAM takie pogody !!!!! chcialbym zeby czesciej tak bylo
W karetce bateria im padła i tyle. Co do Silent hill, koleś masz słuch upośledzony.....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie