Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
michal_ole1990 2011-09-19, 23:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-20, 4:11 1
Co Wy macie do klera, on tą flagę składał ?

Co do filmiku, to u nas też istnieje taki sam ceremoniał składania flagi jak u hamburgerów.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-20, 10:48 1
Pewnie jak większość tutaj zgromadzonych, uważam Amerykanów za idiotów. Ale przyznać trzeba im jedno, mają ogromny szacunek do symboli narodowych.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-20, 12:12
co wy chcecie od tego dziadka na filmu
nie każdy ma takie zdolności i potrafi równo flagę złożyć
Zgłoś
baxter 2011-09-20, 13:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Majsteriusz 2011-09-20, 13:35
Zgłoś
bingo100 2011-09-20, 22:25 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-21, 17:30
"Miles87
ja bym jeszcze szmate spalił . Won z patryjotami idiotami."
taki duzy a glupszy od siedmiolatka w szmate to cie matka zawinela zanim znalazles sie w smietniku
biedulka pewnie do teraz sobie pluje w brode ze cie nie wyskrobali...
nie masz prawa nazywac sie Polakiem a twoje miejsce jest w Prypeci

"Bejker
Ogólnie się nie dziwię że tak jest skoro Polską same debile rządzą......"
... oni tylko je reprezentuja ...
twoja prostota mnie bawi aczkolwiek ciezko mi ja zrozumiec nie szanujesz barw bo vat wynosi 23% ?

"Płeć Cloud90
łał filmik porównujący patafianów którzy zrobili sobie z flagi jakieś przykrycie na "pomnik"
oraz żołnierzy składających flagę na pogrzebie kolegi.
BTW to że coś jest biało-czerwone nie oznacza że jest flagą, to była raczej jakaś szmata w barwach narodowych"
proponuje zebys czasami czytal to co piszesz albo przebadal sie pod kontem schizofreni paranoidalnej bo to co napisales wyglada jak rozmowa dwojga ludzi a to pierwsze objawy i jak ci cos w zyciu nie wyjdzie zawsze mozesz sie wytlumaczyc swoim uposledzeniem.

osobiscie zabolal mnie juz sam fakt ze czesc flagi lezala na ziemi a jak zobaczylem sposob skladania ehhh musze przyznac to naprawde sadystyczny filmik
Zgłoś
Sorien 2011-10-27, 16:22
Fladze Stanów też nie okazali szacunku, w ostatniej scenie jej dotyczącej dostaje ją murzyn
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem