👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To symbolizuje jak władze - zarówno świeckie jak i kościelne: traktują ten kraj. Jak kawałek szmaty
co tu się po czarnej sekcie spodziewać oni mają szacunek do kasy ...
taka aluminiowa drabine se mogli podstawic jeszcze
jaka tragedia taka ceremonia
jaka tragedia taka ceremonia
amerykańce mają taki szacunek do flagi, że na końcu dali ją murzynowi

łał filmik porównujący patafianów którzy zrobili sobie z flagi jakieś przykrycie na "pomnik"
oraz żołnierzy składających flagę na pogrzebie kolegi.
BTW to że coś jest biało-czerwone nie oznacza że jest flagą, to była raczej jakaś szmata w barwach narodowych
oraz żołnierzy składających flagę na pogrzebie kolegi.
BTW to że coś jest biało-czerwone nie oznacza że jest flagą, to była raczej jakaś szmata w barwach narodowych
Porównanie trochę nie trafne , bo do wojskowych z USA , mogli dać polskich żołnierzy jak z nią postępują . W każdym kraju znajdzie się ktoś kto nie szanuje flagi , widać tu jakiegoś klera , który za najwyższą wartość ma kasę i spasiony brzych , oraz kolejnego brudasa ( po minie sądzę , że jakiś dawny komuch) , który nasz symbol traktuję jak śmieć .

@Cloud90
szmatą w barwach narodowych to będzie Twoja stara jak się znajdzie body painter który ją pomaluje na biało-czerwono, a to jest flaga Polski. odsyłam do wikipedi
szmatą w barwach narodowych to będzie Twoja stara jak się znajdzie body painter który ją pomaluje na biało-czerwono, a to jest flaga Polski. odsyłam do wikipedi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie