📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

uuu, ilu bardzo męskich chłopaków pofatygowało się żeby podeptać tęczowy kawałek materiału.
Szkoda że kredek nie mieli, mogliby jeszcze coś odważnego narysować.
Po prostu wtf ;D
Po prostu wtf ;D
Barnellini , do tego nie żyjesz w 19 wieku , dewiacja to pedofil i robi tym krzywdę a dwa chłopy czy dwie baby ze sobą nikomu krzywdy nie robią, po prostu takie są i już. A im więcej gejów tym więcej cipek dla mnie hahahaha więc same plusy
Hahahah
Rosjanie ;D którzy wczoraj ustanowili u siebie monarchie Putina
Rosjanie ;D którzy wczoraj ustanowili u siebie monarchie Putina
Esccax napisał/a:
uuu, ilu bardzo męskich chłopaków pofatygowało się żeby podeptać tęczowy kawałek materiału.
Po prostu wtf ;D
Ale ty wiesz, ze jak by tam dwoch kolesi postanowilo zamanifestowac swoja seksualnosc, to prawdopodobnie zajeli by miejsce tego kawalka materialu?
Te ironizowanie zawsze mnie bawi, bo jeden powalony rusek wystarczylby, zeby zwinac cala parade gdyby nie policja.
anzicurt napisał/a:
Barnellini , do tego nie żyjesz w 19 wieku , dewiacja to pedofil i robi tym krzywdę a dwa chłopy czy dwie baby ze sobą nikomu krzywdy nie robią, po prostu takie są i już. A im więcej gejów tym więcej cipek dla mnie hahahaha więc same plusy
A od kiedy dewiacja to coś złego, że Cię to uraziło? Dewiacja to nienaturalne zachowanie i tyle. Się definicji pouczcie, potem się wypowiadajcie.
sjp.pwn.pl/slowniki/dewiant.html
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie