Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Szacunek do flagi
phrontch • 2020-07-02, 13:00
Akcja miała miejsce pod ambasadą USA w Moskwie

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-07-02, 19:12 2
theqwarter napisał/a:

szkoda że to nie flaga polski

Ta bialo-czerwona szmata nie zasługuje nawet, żeby po niej chodzić, szkoda butów.
Zgłoś
Gargamellos 2020-07-02, 19:16 1
theqwarter napisał/a:

szkoda że to nie flaga polski

Wypad za gramanice pseudo "obywatelu"
Zgłoś
mazga50 2020-07-02, 19:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Barnellini 2020-07-02, 20:15 5
MasterSlayer napisał/a:

nie zesraj się

Za takie debilne komentarze nic nie wnoszące do dyskusji powinno być ostrzeżenie. Nie masz nic do powiedzenia to milcz. Wyrażasz tylko brak szacunku do rozmówcy a argumentacja na poziomie pijanego 8 latka. Forumowicz od siedmiu boleści.
Zgłoś
bartek_r2d2 2020-07-02, 21:52 1
Karboksylator napisał/a:

to nie jest flaga, tylko kolorowa szmata. flagę ma państwo, a nie pedały

Specjalnie Wszedlem w komentarze żeby Ci dac piwo
Zgłoś
ellsworth 2020-07-02, 22:06
Ustawione jak wybory w Rosji, a wy łykacie jak pelikany!
Zgłoś
ProVVe 2020-07-02, 23:39 3
MasterSlayer napisał/a:

nie zesraj się

Jeśli to wszystko co masz do powiedzenia śmiało możesz wrócić szorować odbyty, ale zaznaczam... Nie chce widzieć jak robisz to na ulicy
Zgłoś
The Normablum 2020-07-02, 23:45
To jest pedalska flaga.
Zgłoś
markop4321 2020-07-03, 0:16
Piękna sprawa. Mam nadzieje tylko ze czajka nie wygra bo jak nam się rozsieje to kolorowe....
Zgłoś
Seavitia 2020-07-04, 2:39 2
anzicurt napisał/a:

Barnellini , do tego nie żyjesz w 19 wieku , dewiacja to pedofil i robi tym krzywdę a dwa chłopy czy dwie baby ze sobą nikomu krzywdy nie robią, po prostu takie są i już. A im więcej gejów tym więcej cipek dla mnie hahahaha więc same plusy

problem w tym, że i homo i pedofilia to dewiacje dzialajace na tej samej zasadzie - pedofil odczuwa pociag do osob z niewyksztalconymi cechami plciowymi, dla osoby homo te cechy po prostu musza byc te same co on ma(oba opisy mocno uproszczone) . Fakt, ze deiwiacja homo generalnie nie krzywdzi - i w praktyce - nikogo nie obchodzi co robia w swoich lozkach. LGBT jdnak to nie "osoby" jak zwolennicy twierdza - to ideologia żądająca dodatkowych przywilejów,dla osob z dewiacjami, żadajac jednoczesnie by kazdy im przyklaskiwal (niedoczekanie) CO jednak jeszcze istootne - lgbt postuluje miedzy innymi pranie mozgu u dzieci i ich seksualizacje - przeciez to az wrzeszczy, ze postulaty ideologii beda isc coraz dalej, a pedofilia jest tego czescia - i dokladnie to jest tak naprawde w tym, co chcieli wprowadzic w szkolach. Pranie mozgu 4 - 6 letnich dzieci, ze seks jest czym dobrym i fajnym . Skoro seks jest dobry, t seks z dorosym bedzie musial byc jeszcze lepszy, - zwykła, dziecięca mentalność "jestem już taaaaka duża, że mama pozwala mi samej isc do sklepu/ sama wiaze sobie sznurowki/ jeżdże na rowerze bez bbocznych kółek, czy też nie sikam w majtki - pedofilia bedzie tu tylko kolejnym "wyroznienniem" bedacym dla dziecka wyznacznikiem "jakie to onno nie jest już dorosłe"
A co bedzie kolejnym etapem? zoofilia? W koncu skoro ktos kocha swojego psa, tak, ze chce go r🤬ac i ulozyc sobie z nim zycie, to czemu mu przeszkadzac!
Zgłoś
Karboksylator 2020-07-04, 14:15
bartek_r2d2 napisał/a:

Specjalnie Wszedlem w komentarze żeby Ci dac piwo

jestem zaszczycony:)
Zgłoś
dominator76 2020-07-04, 23:53
i jak tu nie lubić ruskich?

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
Rudy_Skrzat 2020-07-05, 9:47 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Karboksylator 2020-07-06, 18:42
Zgłoś
psysutra 2020-08-01, 15:36
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem