anzicurt napisał/a:
Barnellini , do tego nie żyjesz w 19 wieku , dewiacja to pedofil i robi tym krzywdę a dwa chłopy czy dwie baby ze sobą nikomu krzywdy nie robią, po prostu takie są i już. A im więcej gejów tym więcej cipek dla mnie hahahaha więc same plusy
problem w tym, że i homo i pedofilia to dewiacje dzialajace na tej samej zasadzie - pedofil odczuwa pociag do osob z niewyksztalconymi cechami plciowymi, dla osoby homo te cechy po prostu musza byc te same co on ma(oba opisy mocno uproszczone) . Fakt, ze deiwiacja homo generalnie nie krzywdzi - i w praktyce - nikogo nie obchodzi co robia w swoich lozkach. LGBT jdnak to nie "osoby" jak zwolennicy twierdza - to ideologia żądająca dodatkowych przywilejów,dla osob z dewiacjami, żadajac jednoczesnie by kazdy im przyklaskiwal (niedoczekanie) CO jednak jeszcze istootne - lgbt postuluje miedzy innymi pranie mozgu u dzieci i ich seksualizacje - przeciez to az wrzeszczy, ze postulaty ideologii beda isc coraz dalej, a pedofilia jest tego czescia - i dokladnie to jest tak naprawde w tym, co chcieli wprowadzic w szkolach. Pranie mozgu 4 - 6 letnich dzieci, ze seks jest czym dobrym i fajnym . Skoro seks jest dobry, t seks z dorosym bedzie musial byc jeszcze lepszy, - zwykła, dziecięca mentalność "jestem już taaaaka duża, że mama pozwala mi samej isc do sklepu/ sama wiaze sobie sznurowki/ jeżdże na rowerze bez bbocznych kółek, czy też nie sikam w majtki - pedofilia bedzie tu tylko kolejnym "wyroznienniem" bedacym dla dziecka wyznacznikiem "jakie to onno nie jest już dorosłe"
A co bedzie kolejnym etapem? zoofilia? W koncu skoro ktos kocha swojego psa, tak, ze chce go r🤬ac i ulozyc sobie z nim zycie, to czemu mu przeszkadzac!