...nawet spoko...wolę dowc🤬y o martwych płodach, cyganach i księżach pedofilach ( jestem j🤬ym katolem i tego się nie wstydzeM ) ha ha

Wesołych Dopek
no to ja się budzę,a w pokoju pełno krwi,wszystko uj🤬e a ślady prowadzą pod łóżko,więc powoli zaglądam,a tam...
ranne pantofle.
A ja... przechodziłam blisko budowy, patrzę koparka i wiecie co? Dałam się nabrać!
S................6
2013-12-20, 23:28
ja ja kiedyś się obudziłem i patrze a tu kurde FIZYCZNE dowody na spotkanie z duchem. Dom musiał być nawiedzony na 100% bo na piżamie w okolicach krocza, pojawiła się oktoplazma...
Pewnego razu tak usiadłem, że aż wstałem
Gdy to czytałem zdawało mi się , że coś koło mnie przeszło .
Miałem rację to przeszło ludzkie pojęcie .
Siedziałem na Sadolu czytając suche kawały i słyszałem jakieś kroki w przedpokoju. Okazało się że dowc🤬y były tak denne, że to przechodziło ludzkie pojęcie.
@Xeardo w mordę jeża, ubiegłeś mnie.
Sam BongMan bedzie musiał się wody napic po tych komentarzach
Już miałem coś zabawnego napisać, po czym ocknąłem się cały zakrwawiony na podłodze. Okazało się, że to pomysł chodził mi po głowie.
podpis użytkownika
~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Jak wszyscy to wszyscy.
Ja, 10 minut temu usłyszałem jakieś hałasy przed domem, wyjrzałem za okno a tu zbieg okoliczności.
z................m
2013-12-21, 2:15
Jesteś zajebisty, od dziadka to słyszałeś?
Odp🤬lcie się od BongMana. On przynajmniej zarabia na siebie. A wy co, gimbusy? Żarełko mama zrobi, jak trzeba to tatuś podwiezie. Bo wam się nawet chodzić nie chce. Ale p🤬lić w necie potraficie, bo nic innego nie umiesz jeden z drugim.
sono
2013-12-21, 2:33
Jeden koleś napisał coś o bongmanie, a ty od razu dostajesz sraki i wyzywasz wszystkich od gimbusów i piszesz jakieś bzdury z dupy? Pop🤬liło cię? Czy może czekasz specjalnie na okazję, żeby nawrzucać na innych i wyleczyć jakiś kompleks? Weź bądź tak miły i wyjeb proszę komputer za okno.
podpis użytkownika
~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy