Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że biali ludzie są tak słabi, że boją się bronić. Głupie p🤬dy z kolei czują się bezkarnie, bo nigdy nie dostały w pysk za swoje wybryki. Ludzie odklejeni i jedni i drudzy, a zaraz ktoś mi napisze "tak tak, ja jej jebnę i pójdę za to do więzienia". Na głupią p🤬dę wystarczy plaskacz wychowawczy, tu w dodatku dysponując nagraniem masz podstawę do zatrzymania obywatelskiego, bo istnieje wysokie prawdopodobieństwo ucieczki napastnika. Plaskacz nie spowoduje uszkodzenia ciała, nie ma mowy nawet o napaści, bo to ty zostałeś zaatakowany.
No ale tak, sądy mamy jakie mamy i c🤬j z tego, nie lękajcie się i walczcie o swoje.
Tablica i wizerunek uwieczniony na filmie. U nas traktowane to jako przestępstwo zniszczenia mienia bo szyba na pewno ponad 800zł- nie wiem jak w Anglii czy Niemczech. Po co ryzykować zdrowie broniąc ubezpieczony samochód z wypożyczalni mając na pokładzie 8 miesięczne dziecko? Kobieta bardzo dobrze oceniła sytuację.
Szkoda, że biali ludzie są tak słabi, że boją się bronić. Głupie p🤬dy z kolei czują się bezkarnie, bo nigdy nie dostały w pysk za swoje wybryki. Ludzie odklejeni i jedni i drudzy, a zaraz ktoś mi napisze "tak tak, ja jej jebnę i pójdę za to do więzienia". Na głupią p🤬dę wystarczy plaskacz wychowawczy, tu w dodatku dysponując nagraniem masz podstawę do zatrzymania obywatelskiego, bo istnieje wysokie prawdopodobieństwo ucieczki napastnika. Plaskacz nie spowoduje uszkodzenia ciała, nie ma mowy nawet o napaści, bo to ty zostałeś zaatakowany.
No ale tak, sądy mamy jakie mamy i c🤬j z tego, nie lękajcie się i walczcie o swoje.
Mówisz o zachodzie. Zrób coś takiego w Serbii, Grecji
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie