Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kontekst: nagrywająca zatrzymała się aby zrobić zdjęcie tablic samochodu, którego kierowca zachowywał się agresywnie wobec niej i jeszcze jednego uczestnika ruchu. Nagrywająca jechała wypożyczonym autem ze swoim 8-miesięcznym dzieckiem. Agresorki najpierw wymusiły pierwszeńśtwo na trzecim pojeździe, niezarejestrowanym na nagraniu, a potem popędzały na różne sposoby nagrywającą, która jechała przed nimi zgodnie z przepisami.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Apages 2025-04-08, 16:12 19
DOŻYWOTNIE odebranie prawa jazdy tym kuchtom i pozew do sądu!😡Materiał dowodowy-IDEALNY!😡
Zgłoś
Qdłaty 2025-04-08, 16:17 13
Apages napisał/a:

DOŻYWOTNIE odebranie prawa jazdy tym kuchtom i pozew do sądu!😡Materiał dowodowy-IDEALNY!😡

I 5 dni rżnięcia
Zgłoś
Argeusz 2025-04-08, 17:13 24
Szkoda, że biali ludzie są tak słabi, że boją się bronić. Głupie p🤬dy z kolei czują się bezkarnie, bo nigdy nie dostały w pysk za swoje wybryki. Ludzie odklejeni i jedni i drudzy, a zaraz ktoś mi napisze "tak tak, ja jej jebnę i pójdę za to do więzienia". Na głupią p🤬dę wystarczy plaskacz wychowawczy, tu w dodatku dysponując nagraniem masz podstawę do zatrzymania obywatelskiego, bo istnieje wysokie prawdopodobieństwo ucieczki napastnika. Plaskacz nie spowoduje uszkodzenia ciała, nie ma mowy nawet o napaści, bo to ty zostałeś zaatakowany.
No ale tak, sądy mamy jakie mamy i c🤬j z tego, nie lękajcie się i walczcie o swoje.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
htp 2025-04-08, 17:53 11
Qdłaty napisał/a:

I 5 dni rżnięcia

A czym zasłużyły na przyjemności?
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-08, 18:14
Aż dziw że nie są asfaltowe.
Zgłoś
joti 2025-04-08, 18:39 13
Widziałem już podobne sytuację chyba setki razy w sieci, a i tak za każdym razem nie mogę się nadziwić ludziom, którzy wiedząc że są nagrywani, ładują się problemy finansowe i karne.
Zgłoś
Ramzes2137 2025-04-08, 19:15 8
htp napisał/a:

Koledze chodziło o rżnięcie piłą łańcuchową, ale zapomniał dopisać
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-08, 19:51 2
W nocy ubogaci je ekipa 5 sm🤬chów bądź kozojebców i nabiorą po paru godzinach "zabawy grupowej" ogłady.
Zgłoś
nowynick 2025-04-08, 20:28 11
Argeusz napisał/a:

Szkoda, że biali ludzie są tak słabi, że boją się bronić. Głupie p🤬dy z kolei czują się bezkarnie, bo nigdy nie dostały w pysk za swoje wybryki. Ludzie odklejeni i jedni i drudzy, a zaraz ktoś mi napisze "tak tak, ja jej jebnę i pójdę za to do więzienia". Na głupią p🤬dę wystarczy plaskacz wychowawczy, tu w dodatku dysponując nagraniem masz podstawę do zatrzymania obywatelskiego, bo istnieje wysokie prawdopodobieństwo ucieczki napastnika. Plaskacz nie spowoduje uszkodzenia ciała, nie ma mowy nawet o napaści, bo to ty zostałeś zaatakowany.
No ale tak, sądy mamy jakie mamy i c🤬j z tego, nie lękajcie się i walczcie o swoje.

Miała sama wyskoczyć zostawiając niemowlaka w samochodzie na dwie lochy? Sam bym do nich w tej sytuacji nie wiem czy wysiadł. Ma nagrane tablice, mordy sprawczyń, więc nowa szyba/maska będzie na ich koszt. Dodatkowo odpowiedzą za niszczenie mienia. Jakbyś takiej jebnął plaskacza w obronie samochodu i ta wyk🤬iła by odpowiednio potylicą o asfalt to byś miał wyrok za śmiertelne pobicie. Biali nie są słabi tylko używają mózgu (jak widać z nagrania nie wszyscy, jak widać po Twoim wpisie tak samo...).
Zgłoś
Argeusz 2025-04-09, 0:25 3
nowynick napisał/a:

Miała sama wyskoczyć zostawiając niemowlaka w samochodzie na dwie lochy? Sam bym do nich w tej sytuacji nie wiem czy wysiadł. Ma nagrane tablice, mordy sprawczyń, więc nowa szyba/maska będzie na ich koszt. Dodatkowo odpowiedzą za niszczenie mienia. Jakbyś takiej jebnął plaskacza w obronie samochodu i ta wyk🤬iła by odpowiednio potylicą o asfalt to byś miał wyrok za śmiertelne pobicie. Biali nie są słabi tylko używają mózgu (jak widać z nagrania nie wszyscy, jak widać po Twoim wpisie tak samo...).

Nie czytałem opisu. Jakbyś wyjechał na drogę i przejedziesz c🤬ja, który wbiegnie ci zza krzaka na pasach to też idziesz siedzieć. Jak pobijesz włamywacza tak samo. Gdybanie i sranie, boisz się życia to nie żyj. Brak natychmiastowych konsekwencji nauczył tych debili, że są bezkarni a są bezkarni właśnie przez takie p🤬dy jak ty i tobie podobni.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
kurdeee 2025-04-09, 2:33 2
Myślałem że na tym aucie z przodu na rejestracji jest napisane "nigga" hahaha.

Co za tępe idiotki głupie dzidy puste przyj🤬e szmaty
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-04-09, 9:22
Fajny tik tok. W sumie nie fajny. No to po prostu tik tok...
Zgłoś
cygar 2025-04-09, 10:01
htp napisał/a:

Tu nie chodzi o ich przyjemności.
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-04-09, 10:09
Zalecam Eutanazol w tabletkach 2 razy dziennie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie