cześć Sadole,
ostatnio podobały się Wam moje animacje, a niektórzy nawet chcieli WINCYJ, więc podsyłam Wam na święta krótki horror, który luźno jest zainspirowany tragiczną śmiercią polskiej iluzjonistki.
Jak ten też się spodoba, to może uda mi się zrobić coś nowego jeszcze w tym roku,
a w bonusie dorzucam Wam kilka "świątecznych" gifów z animacji:
ten ostatni, to ponoć Twój stary czeka w wannie
URAGE- rysuję i animuję w photoshopie, a składam wszystko w after effects
vortexture- dzięki, muzykę pod animację robił mi kolega
wójek napisał/a:
URAGE- rysuję i animuję w photoshopie, a składam wszystko w after effects
vortexture- dzięki, muzykę pod animację robił mi kolega
Jasny gwint, myślałem, że używasz czegoś bardziej dedykowanego. Tym bardziej doceniam ogrom pracy i jak już ktoś wspomniał, chętnie zobaczyłbym taki speedart twojej pracy nad urywkiem takiej animacji.
Materiał w sam raz na tą stronę. A idź pan w..
Może to ja się nie znam, ale ogrom wsadzonej pracy nie zmienia faktu że to jakieś malo sadystyczne gowienko. Próbuję docenić, ale nie widzę sensu w oglądaniu.
ziu
2020-12-21, 23:06
Za takie materiały zawsze piwo, a najpopularniejszy komentarz oddał wszystko w tym temacie.
@up
To, że nie rozumiesz jest wyłącznie Twoim problemem.
Rogaty c🤬j muza jak po 200 grzybkach i sie jarajcie.... Swietne takie ze oj jeszcze zeby merry c🤬j tam jak mikolaj spiewal a tak ... Siego naj ssmacznego renifera i wesolego karpia w zalewie
dobra robota. wyglada jakbys inspirowal sie tym co widac w teledysku queens of the stone age - i appear missing
"Ostatnia nadzieja sadistica" to wysoko postawiona poprzeczka, nie sp🤬ol tego
podpis użytkownika
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Dobra ta animacja. Kawał świetnej roboty.
Gify zamiatają. Gdzie wrzucasz swoje pozostałe prace? Masz stronę www?
Jak czeka w wannie, to nie każ mu dłużej czekać i idź objebac kolbe;)
URAGE-
w photoshopie mi się dobrze pracuję, kiedyś mam zamiar spróbować blendera;)
na swoim kanale mam kilka "maknig ofów" jest tam chyba jedną ujęcie z horroru nawet
Konkubinadenata- na youtube wrzucam, albo tutaj:
facebook.com/komarywczekoladzie/
Pamietam wcześniej wrzucałeś ten film z muzyką Iron Maidena czy coś w tym stylu, masz to jeszcze?
Zrób film o żonach członków Społecznej Straży Rybackiej. Oni wychodzą na noc kontrolować, a do żon przychodzi gach (jeden lub wielu) i je walą w każdą dziurę.
Oświadczam, że zrzekam się honorarium za pomysł do scenariusza.
świetne, dawno czegoś takiego nie wdziałem