cześć Sadole,
ostatnio podobały się Wam moje animacje, a niektórzy nawet chcieli WINCYJ, więc podsyłam Wam na święta krótki horror, który luźno jest zainspirowany tragiczną śmiercią polskiej iluzjonistki.
Jak ten też się spodoba, to może uda mi się zrobić coś nowego jeszcze w tym roku,
a w bonusie dorzucam Wam kilka "świątecznych" gifów z animacji:
ten ostatni, to ponoć Twój stary czeka w wannie
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wójek napisał/a:
ostatnio podobały się Wam moje animacje, a niektózy nawet chcieli WINCYJ,
a to ciekawe co piszesz bo euforii nie odnotowano...
może ten się już tak nie podoba..
Zajebiste. Jestes chyba ostatnią nadzieją dla sadistica, ze jeszcze się on kompletnie nie stoczy.
Niechęć Halmana wrzucającego tutaj same śmiecie, świadczy dobitnie, że akurat Ty trzymasz wysoki poziom.
~Radbug
dzięki, sam już tu bardzo rzadko zaglądam, głównie to wrzucając swoje animacje bo tu można dostać bezpośrednio krytyczne: "c🤬jowe, sp🤬alaj z tym"
Wysłałem twojego starego mojemu staremu xD
widze ze charakteryzacja glownej postaci mocno wzorowana na jokerze z batmana xD
Konto usunięte
2020-12-21, 17:51
Nagrywaj jak tworzyć takie animacje, to będę oglądał jak poj🤬y.
VaultQuantumLass napisał/a:
widze ze charakteryzacja glownej postaci mocno wzorowana na jokerze z batmana xD
Mi się Marylin Manson skojarzył.
Za to, że ci się chce- PIWO!!!
Świetne. Pomysł, umiejętności w tworzeniu animacji, dobrana muzyka - wszystko na wysokim poziomie. Dobrze raz za czas tu ujrzeć taką krople mrocznego artyzmu. Będe śledził na bieżąco na YT, powodzenia.
Konto usunięte
2020-12-21, 19:15
Świetna robota!
Mój stary mnie zniszczył
W czym tworzysz te animacje?
Bardzo fajne, świetny klimat. Muzykę też sam robiłeś?