👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
to złoż podanie na moderatora jak juz chcesz miec prawo czekogolwiek wymagać
to złoż podanie na moderatora jak juz chcesz miec prawo czekogolwiek wymagać

Dziwne to jest, gość mówi z przesadnym akcentem, ma obłęd w oczach. Jeszcze ta charakteryzacja Inki... Myślę, że ma to grać na emocjach odbiorcy. Według mnie filmik ten może co najwyżej wzbudzić politowanie zagranicznego odbiorcy.
K🤬a, o jakim zastraszeniu tu mowa. Miśko na co dzień pracuje w radiu, a tu chciał być poważny.
Mogli troche lepiej dopracowac angielski, bo znalazlam duzo bledow. Poza tym kiepscy aktorzy. Bieda
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie