📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

fajne, ale wykonanie ???
pekaesy prowadzącego - lata 70 już dawno minęły
przesadzona charakteryzacja dziewczyny - po co ona w ogóle się tam pałęta? (siostra? bo też wielki nochal)
3 przykłady (a gdzie reszta?)
Od dobrego materiału oczekuję nie tylko otoczki, ale rzetelnego przygotowania, a nie kilku hasełek, które są mielone za każdym razem
Przypomnę:
- 6620 Polaków wśród Sprawiedliwych wśród Narodów Świata (mnóstwo historii spisanych i łatwo dostępnych do pokazania)
- Żegota - dużo dokumentów
- pomoc w ucieczkach z gett - ciekawe opisy ocalałych
- wsparcie w obozach zagłady - dużo książek
Mogłoby to być dużo lepiej zrobione!
pekaesy prowadzącego - lata 70 już dawno minęły
przesadzona charakteryzacja dziewczyny - po co ona w ogóle się tam pałęta? (siostra? bo też wielki nochal)
3 przykłady (a gdzie reszta?)
Od dobrego materiału oczekuję nie tylko otoczki, ale rzetelnego przygotowania, a nie kilku hasełek, które są mielone za każdym razem
Przypomnę:
- 6620 Polaków wśród Sprawiedliwych wśród Narodów Świata (mnóstwo historii spisanych i łatwo dostępnych do pokazania)
- Żegota - dużo dokumentów
- pomoc w ucieczkach z gett - ciekawe opisy ocalałych
- wsparcie w obozach zagłady - dużo książek
Mogłoby to być dużo lepiej zrobione!

@domat1
Prawda jest taka: polska historia nikogo na świecie nie interesuje. Poza Europą mało kto wie, gdzie w ogóle leży Polska. Najskuteczniejszym sposobem uświadamiania ludzi o historii Polaków jest poruszanie kluczowych tematów tak, by materiał przyciągał uwagę i chwytał za serce, bo dzięki temu treść zapada w pamięć.
Oczekujesz, wymagasz, przypominasz... poważnie?
Prawda jest taka: polska historia nikogo na świecie nie interesuje. Poza Europą mało kto wie, gdzie w ogóle leży Polska. Najskuteczniejszym sposobem uświadamiania ludzi o historii Polaków jest poruszanie kluczowych tematów tak, by materiał przyciągał uwagę i chwytał za serce, bo dzięki temu treść zapada w pamięć.

kevlarx napisał/a:
@domat1
poważnie
jak chcę oglądać chłam, to włączam TVP
jak już coś robią, to z sensem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie