Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
szaszłyk
nowynick • 2017-12-21, 11:06
Pojechał Mirek z Pruszcza do Gdańska na jarmark świąteczny, głód poczuł więc wszedł do knajpy nie patrząc na ceny jak wielki Pruszczanin chcąc Gdańszczanom pokazać kto tu rządzi zamówił szaszłyk. Nie wiedział Mirek, że lokal prowadzi Janusz co się w tańcu nie p🤬li i za kromkę chleba liczy 20 zł. Ciekawe czy chociaż się Mirek przekonał czy szaszłyk smaczny czy mu w gardle nie stanął na widok rachunku

W sumie niezły biznes jeśli się chętni trafiają.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kothletino 2017-12-21, 14:18 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-21, 14:22 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2017-12-21, 14:25 5
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-21, 15:38 7
Zgłoś
JohnMadafaka 2017-12-21, 15:38 7
zwierzak30 napisał/a:

Jestę Expertem.
Gość jebną się na kasie z przecinkiem(bądź zerami, jest taka opcja nabijania jednego bądź dwóch zer) , po nabiciu kwoty.
Sam się tak jebnąłem jak nabijałem rachunek za imprezkę.
Zamiast około 1700, dla mnie wyszło (także około) 17 000.

To chyba gość z parkinsonem, bo jebnął się z przecinkiem na trzech pozycjach z rzędu.
Zgłoś
YebusMaksimus 2017-12-21, 17:18 4
Zgłoś
mygyry 2017-12-21, 17:18 7
W czym problem? Jak Amaro napluje na talerz da do tego gram marchewki i mięso wielkości paznokcia, nazwie to egzotycznie i sprzeda w restauracji dla snobów za 500 i wszyscy się cieszą, dobra lekcja dla osób co nie umieją czytać ze zrozumieniem
Zgłoś
~Velture 2017-12-21, 17:40 5
zwierzak30 napisał/a:

Jestę Expertem.
Gość jebną się na kasie z przecinkiem(bądź zerami, jest taka opcja nabijania jednego bądź dwóch zer) , po nabiciu kwoty.

Nie. finanse.wp.pl/szaszlyk-za-112-zl-sprawdzilismy-skad-biora-sie-ceny-na-...

Takie mają ceny.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-21, 19:05 1
Zgłoś
spinaczel 2017-12-21, 20:46 1
A teraz powiem skad te ceny.. stoisko na Jarmarku we Wroclawiu kosztuje ok 8kzł za miesiąc. W innym mieście np. 600zl
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-12-21, 20:50 2
Cytat:

Jestę Expertem.

NIe da sie tak zrobić NA KASIE FISKALNEJ jełopie a nie ekspercie...
Kasa fiskalna ma stałą pamięć na zasadzie:
TOWAR - CENA
TOWAR - CENA
USŁUGA - CENA

Na kasie fiskalnej wbijasz tylko kod towaru a kasa sama wrzuca wartości z pamięci.
Co innego zupełnie jak wystawiasz rachunek ! - wtedy wpisujesz nazwe towaru ręcznie, i cenę też ręcznie.. .ale RACHUNEK to nie PARAGON>
Zgłoś
Cryo 2017-12-21, 20:54 4
Polecam Chatę góralską w Karpaczu. Tam też za gówno zapłacicie jak za zboże.
Zgłoś
ellsworth 2017-12-21, 21:30 2
Zgłoś
~Velture 2017-12-21, 21:47 1

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
uthero 2017-12-21, 21:55
Widzisz pruszczaninie a trzeba bylo zjesc hambuergera ze smaczka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem