Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
szaszłyk
nowynick • 2017-12-21, 11:06
Pojechał Mirek z Pruszcza do Gdańska na jarmark świąteczny, głód poczuł więc wszedł do knajpy nie patrząc na ceny jak wielki Pruszczanin chcąc Gdańszczanom pokazać kto tu rządzi zamówił szaszłyk. Nie wiedział Mirek, że lokal prowadzi Janusz co się w tańcu nie p🤬li i za kromkę chleba liczy 20 zł. Ciekawe czy chociaż się Mirek przekonał czy szaszłyk smaczny czy mu w gardle nie stanął na widok rachunku

W sumie niezły biznes jeśli się chętni trafiają.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-12-21, 21:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MiotaczBobruf 2017-12-21, 22:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
P(r)OLAND 2017-12-21, 23:21 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-21, 23:25 1
Stoisko na tym jarmarku spacyfikować a sprzedawcę powiesić za jajca . A MajkelSrajkel powinien wziąć koło i się jebnąć w czoło
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-21, 23:44 1
Wszystko bierze się z nieznajomości prawa. Jak ktoś Ci wręcza takie gówno i chce za to takich pieniędzy to po prostu nie bierzesz i nie płacisz. W restauracji też masz do tego prawo, jak Ci ktoś da pobrudzony talerz w cenie pełnowartościowego dania. A zresztą są szaszłyki, które są warte takiej ceny, bo są po prostu zajebistej jakości i z zajebistych składników (chociaż zdecydowanie nie jest to ten na zdjęciu, bo to mi wygląda na tanią karkówkę wieprzową z cebulą).
Zgłoś
DużyKutas 2017-12-22, 0:13 2
Abraxus napisał/a:

To się nazywa klasyczny polski zaradny byznesmen uciśniony przez cały świat.
Sprzedać jajko kupić dom.

Lepszy niemiecki biznesmen, napaść na Polaków, wymordować, kosztowności wywieźć, ukryć, przeczekać resztę konfliktu, zainwestować, i wywiesić w muzeach dzieła. A na koniec powiedzieć, "klasyczny polski zaradny biznesmen uciśniony przez cały świat..."
Zgłoś
Mom and Death 2017-12-22, 1:26
Zgłoś
~Angel 2017-12-22, 8:15 2

podpis użytkownika

Zgłoś
Wiewór 2017-12-22, 9:21
Zgłoś
mygyry 2017-12-22, 11:37
Zgłoś
waloos 2017-12-22, 15:02 3
Zgłoś
N0control 2017-12-22, 19:36
Piszecie że to musi tyle kosztować bo to moda z Niemiec. No to wam podam przykład z Augsburga.
Tam kiełbaskę z bułką kupisz za 3,5 euro czyli jakieś 13zł i do tego keczup lub musztarda do woli. Zjesz dwa razy i nawet na duży głód starczy. Grzane wino większość od 3,5 do 5 euro.
Jakoś nie ma Januszy zdzierających na jedzeniu mimo że tam ludzie sporo więcej zarabiają. Ludzi tam dużo przychodzi i każda budka z jedzeniem/piciem ma spory obrót i zarobek. Ja zrezygnowałem z zakupów na Wrocławskim jarmarku bo szkoda mi kasy. Jakoś tego jedzenia jest średnia.
Zgłoś
hadman 2017-12-23, 21:26 1
gustav665 napisał/a:

ta fotka zrobiona była we wrocku

a mi sie wydaje że jednak w Poznaniu

Krzysztof Moczyński "Łukar Bis", Jago
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
ul. Józefa Chociszewskiego 43A, 60-256 Poznań

kolejny przykład na łykanie jak pelikan
Zgłoś
konto usunięte 2024-10-11, 3:59
Zgłoś
zn506 2024-11-10, 19:08
A teraz mi wytłumaczcie - dlaczego nie zwąchacie interesu i nie pieczecie takich szaszłyków za 10 czy 15 zł? Odbierzecie klientów Januszowi, zarobicie. O ile jest to wolny rynek (a nie jakiś monopol korupcyjno państwowy) to cena jest wynikiem wolnego rynku. Oburzać się można np na sklepiki w zamkniętych szpitalach - np w Choroszczy jest jeden sklepik znajomka dyrektora, tam też mają takie szaszłyki w podobnych cenach. Inne produkty też 2-3 razy droższe i pacjenci nie mają wyboru.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem