👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jakie to jest uczucie dodajac pewniaka na glowna? spokoj? podniecenie? euforia czy moze wszystkowdupizm za te piwa zbuduje se tera domek?

Czy ja wiem czy taki pewniak, chociaz widzac ile piw osiagnela czesc pierwsza to ogarnelo mnie lekkie podniecenie

@Pistacjusz
Poprawnie się wymawia Ju-tjub i jakbyś nie próbował się zesrać w komentarzach to niestety tego nie zmienisz
Co to się stało, że te pedałki przestały cenzurować wulgaryzmy dźwiękami niczym z badziewnej ukrytej kamery?
Poprawnie się wymawia Ju-tjub i jakbyś nie próbował się zesrać w komentarzach to niestety tego nie zmienisz

Co to się stało, że te pedałki przestały cenzurować wulgaryzmy dźwiękami niczym z badziewnej ukrytej kamery?

@xensis
Nie, tak się przyjęło, że się wymawia, tak samo jak niektórzy się kłócą o "dilejt" i "knajt", bo tak się przyjęło.. Więc może zanim poprawisz, to wpisz sobie gdziekolwiek, np. na google translate i założe się , że nie wymówi JUTJUB
Nie, tak się przyjęło, że się wymawia, tak samo jak niektórzy się kłócą o "dilejt" i "knajt", bo tak się przyjęło.. Więc może zanim poprawisz, to wpisz sobie gdziekolwiek, np. na google translate i założe się , że nie wymówi JUTJUB
nie rozumiem połowy rzeczy w tym filmiku, tzn ze jeszcze ze mną dobrze.

pistacjusz napisał/a:
@xensis
No to byś przegrał

Jeszcze dla pewności za serwisem LingPL:
tube - [tju:b]
Ach, te bezsensowne kłótnie w komentarzach. Esencja społeczności internetowych

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie