jakie to jest uczucie dodajac pewniaka na glowna? spokoj? podniecenie? euforia czy moze wszystkowdupizm za te piwa zbuduje se tera domek?

Ja p🤬lę.. jut-ub, nie jutjub. Jadą po czymś czego nazwy nie potrafią dobrze wymówić.
Tak czy inaczej ostatnie dwa odcinki nawet nie najgorsze w ich wykonaniu.
Tak czy inaczej ostatnie dwa odcinki nawet nie najgorsze w ich wykonaniu.
Czy ja wiem czy taki pewniak, chociaz widzac ile piw osiagnela czesc pierwsza to ogarnelo mnie lekkie podniecenie

@Pistacjusz
Poprawnie się wymawia Ju-tjub i jakbyś nie próbował się zesrać w komentarzach to niestety tego nie zmienisz
Co to się stało, że te pedałki przestały cenzurować wulgaryzmy dźwiękami niczym z badziewnej ukrytej kamery?
Poprawnie się wymawia Ju-tjub i jakbyś nie próbował się zesrać w komentarzach to niestety tego nie zmienisz

Co to się stało, że te pedałki przestały cenzurować wulgaryzmy dźwiękami niczym z badziewnej ukrytej kamery?

@xensis
Nie, tak się przyjęło, że się wymawia, tak samo jak niektórzy się kłócą o "dilejt" i "knajt", bo tak się przyjęło.. Więc może zanim poprawisz, to wpisz sobie gdziekolwiek, np. na google translate i założe się , że nie wymówi JUTJUB
Nie, tak się przyjęło, że się wymawia, tak samo jak niektórzy się kłócą o "dilejt" i "knajt", bo tak się przyjęło.. Więc może zanim poprawisz, to wpisz sobie gdziekolwiek, np. na google translate i założe się , że nie wymówi JUTJUB
nie rozumiem połowy rzeczy w tym filmiku, tzn ze jeszcze ze mną dobrze.

pistacjusz napisał/a:
@xensis
No to byś przegrał

Jeszcze dla pewności za serwisem LingPL:
tube - [tju:b]
Ach, te bezsensowne kłótnie w komentarzach. Esencja społeczności internetowych

pistacjusz napisał/a:
Ja p🤬lę.. jut-ub, nie jutjub. J
Z tego co się orientuję tube nie wymawia się tub tylko tjub. Więc wymowa jutjub jest poprawna, to raz. Dwa, jeśli nie pasuje Ci wp🤬lanie anglicyzmów do języka polskiego to się k🤬a wyprowadź do sosnowca.

Nie wiem o co chodzi z tymi prawie wszystkimi stronami. h🤬jowanty filmik