Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-20, 22:15 31
jakie to jest uczucie dodajac pewniaka na glowna? spokoj? podniecenie? euforia czy moze wszystkowdupizm za te piwa zbuduje se tera domek?
Zgłoś
Novac 2014-03-20, 22:29
@up
Słaby z tego pewniak :/
Zgłoś
Atrax 2014-03-20, 22:35 1
@up
Na złość Tobie dałem browara :]
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 22:46 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
K0saZNosa 2014-03-20, 22:49
Czy ja wiem czy taki pewniak, chociaz widzac ile piw osiagnela czesc pierwsza to ogarnelo mnie lekkie podniecenie
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 23:03
@Pistacjusz
Poprawnie się wymawia Ju-tjub i jakbyś nie próbował się zesrać w komentarzach to niestety tego nie zmienisz
Co to się stało, że te pedałki przestały cenzurować wulgaryzmy dźwiękami niczym z badziewnej ukrytej kamery?
Zgłoś
Vika 2014-03-20, 23:11 1
i po co ja to subskrybowałam skoro na sadolu mam na bieżąco ? !
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 23:18
@xensis
Nie, tak się przyjęło, że się wymawia, tak samo jak niektórzy się kłócą o "dilejt" i "knajt", bo tak się przyjęło.. Więc może zanim poprawisz, to wpisz sobie gdziekolwiek, np. na google translate i założe się , że nie wymówi JUTJUB
Zgłoś
KANIBAL22 2014-03-21, 0:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RustyRat 2014-03-21, 0:11
nie rozumiem połowy rzeczy w tym filmiku, tzn ze jeszcze ze mną dobrze.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 0:18
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 0:21 1
pistacjusz napisał/a:

@xensis
Nie, tak się przyjęło, że się wymawia, tak samo jak niektórzy się kłócą o "dilejt" i "knajt", bo tak się przyjęło.. Więc może zanim poprawisz, to wpisz sobie gdziekolwiek, np. na google translate i założe się , że nie wymówi JUTJUB

No to byś przegrał Nie mogę podać linka, bo nie mam nabitych 20 postów, ale przywoływany przez ciebie Google Translate wymawia "youtube" jako "ju-tjub" (co zresztą jest poprawną wymową).

Jeszcze dla pewności za serwisem LingPL:
tube - [tju:b]

Ach, te bezsensowne kłótnie w komentarzach. Esencja społeczności internetowych
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 0:49
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-21, 1:11
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem