Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Szczęście w nieszczęściu
Andriu996 • 2021-07-08, 17:34
Dostałem nożem trzy razy. Przebita żyła ramienna i tylko błona brzuszna. Dłuższa rana na ręku była cięta więc pikuś. Dwie godziny wcześniej jadłem kolacje więc gdyby w brzuch nóż wszedł cały to bym nie przeżył. Długie cięcie na brzuchu zrobili lekarze żeby sprawdzić bebechy. Na szczęście całe.
Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gandalf-Szary 2021-07-09, 13:07
Andriu996 napisał/a:

Gandalf-Szary napisał/a:

Walka na śmierć i życie vs walka na zęby. Zdecydowanie większe jaja mają ci co walczą na noże. Zresztą oba warianty są w Polsce nielegalne wiec umoralnianie jednych a ganienie drugich wydaje sie absurdalne.
Ciebie wkurza to że lata treningu sztuk walki idą w łeb w ułamku sekundy gdy przeciwnik wyciąga kose i to on kontroluje sytuacje, poczytaj Sun Tzu i wyciągnij wnioski :][/quot
Walka na noże, a atak nożem na nieuzbrojonego przeciwnika to dwie różne rzeczy. Chyba nie ogarniasz oczym tu się pisało.
Walka na noże, a atak nożem na nieuzbrojonego przeciwnika to dwie różne rzeczy. Chyba nie ogarniasz oczym tu się pisało.

Odnoszę sie do zdania które zacytowałem, nie do całej dyskusji, to chyba jasne.
Zgłoś
Andriu996 2021-07-09, 13:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
scout667 2021-07-09, 13:42
"Dwie godziny wcześniej jadłem kolacje więc gdyby w brzuch nóż wszedł cały to bym nie przeżył"

A co to za różnica skoro trawimy z 8/12h i bebechy w sumie ciągle mamy pełne?
Zgłoś
patgaw 2021-07-09, 14:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zywezwłoki 2021-07-09, 14:40 1
Współczuję że się tak ludzie na Ciebie uczepili same pewnie maczo w tych komach xddddd niech oni pokażą swoje bebechy najlepiej od środka takie krwiście czerwone :]
Zgłoś
Andriu996 2021-07-09, 14:46 3
Zgłoś
Strielok1 2021-07-09, 16:04 1
Zgłoś
Franki0001 2021-07-09, 16:20
Fajne cycki
Zgłoś
Andriu996 2021-07-09, 16:31
Franki0001 napisał/a:

Fajne cycki

Lubisz męskie cycki?
To na paradę równości idź.
Zgłoś
Franki0001 2021-07-09, 16:34
Andriu996 napisał/a:

Lubisz męskie cycki?
To na paradę równości idź.

Przypominają mi kobiece bystrzaku.
Zgłoś
Andriu996 2021-07-09, 16:43
Franki0001 napisał/a:

Przypominają mi kobiece bystrzaku.

To pewnie jeszcze nie r🤬ales
Zgłoś
Gandalf-Szary 2021-07-09, 16:49
Zgłoś
Strielok1 2021-07-09, 17:30 1
Zgłoś
grzesio1712 2021-07-09, 17:33
A jeszcze tak dodam od siebie, że jedyna śmierć jakiej się boję to być zadźganym. Na hardzie nie dam rady ogladac filmów jak ktoś wbija nóż w ciało. A tak w ogóle co się czuje w czasie wbijania noża? Gorący przeszywający ból czy nie jest się świadomym aż się nie zauważy?
Zgłoś
TytanowyRosomak 2021-07-09, 17:34 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem