Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szczęście w nieszczęściu
Andriu996 • 2021-07-08, 17:34
Dostałem nożem trzy razy. Przebita żyła ramienna i tylko błona brzuszna. Dłuższa rana na ręku była cięta więc pikuś. Dwie godziny wcześniej jadłem kolacje więc gdyby w brzuch nóż wszedł cały to bym nie przeżył. Długie cięcie na brzuchu zrobili lekarze żeby sprawdzić bebechy. Na szczęście całe.
Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.

Zgłoś
swampman 2021-07-09, 1:15 2
k🤬a robicie z nim wywiady jak z jakims bohaterem a on sie tak czuje...

k🤬a mac ale gwiazda fighter umoralniacz i coach zyciowy

bron > sztuki walki
i to tez dziala w profilaktyce zapobiegawczo
Zgłoś
PryszczatyJeż 2021-07-09, 2:02 3
Widzę tu każdy specjalista i każdy ma plan na każdą sytuację z chorym na łeb nożownikiem. Autorowi życzę aby szybko się zagoił a sprawcy, czyszczenia rury za murem więziennym.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2021-07-09, 2:16
K🤬a.. gościu jest po przeszczepie pępka, a wy sie przyp🤬alacie....
Zgłoś
Zasysacz 2021-07-09, 3:10
Spokój suczki.
Zgłoś
karolo_m 2021-07-09, 8:17
Już wiecie czemu się tak wk🤬ia na swój pępek

Edit:

Zgłoś
grzesio1712 2021-07-09, 8:40 2
Szybkiego powrotu do zdrowia. Żadna Krav Maga, czy inne MMA nie będzie w 100% skuteczna gdy po przeciwnej stronie stoi gość machający nożem na oślep albo co gorsza znienacka. Widzisz nóż, a nie masz przynajmniej gazu to spieprzasz, tak samo jak na strzelaninę nie idzie się z nożem
Zgłoś
Penton 2021-07-09, 8:51 2
Halman napisał/a:

dałeś się pociąć jak ostatni lamus i jeszcze się tym chwalisz...

Zamkniesz ten ryj w końcu?
Zgłoś
Andriu996 2021-07-09, 9:25
karolo_m napisał/a:

Już wiecie czemu się tak wk🤬ia na swój pępek
Edit:

Kolejny kryptopedał
Zgłoś
GangTrap 2021-07-09, 10:02 3
Halman napisał/a:

dałeś się pociąć jak ostatni lamus i jeszcze się tym chwalisz...

I mówi to taka lajza jak ty halman. Siedzisz całymi dniami w swej norze jak szczur. I wiesz co? Nawet ci nie współczuję że jesteś zj🤬ym przegrywem
Zgłoś
mazdus88 2021-07-09, 11:15 15
4 lata temu. Ja dostałem w sumie 6 razy. Tylko p🤬dy używają noży, sprzętu

Zgłoś
dziadzia12 2021-07-09, 11:16 1
Ćwiczyłem krav mage przez pare lat, raz mi się nawet przydała i nie dałem sobie wp🤬lic w każdym razie szacun dla ciebie i szybkiego powrotu do zdrowia
, Kida
Zgłoś
Andriu996 2021-07-09, 11:25
dziadzia12 napisał/a:

Ćwiczyłem krav mage przez pare lat, raz mi się nawet przydała i nie dałem sobie wp🤬lic w każdym razie szacun dla ciebie i szybkiego powrotu do zdrowia
, Kida

Dzięki

mazdus88 napisał/a:

Gorzej niż u mnie
Zgłoś
Dawajmnieto 2021-07-09, 12:12 2
Andriu996 napisał/a:

Mój bebzon tylko się wydaje duży. Częściowo zablokowalem cios w brzuch bo rana powierzchowna. Z ręki krew lała sie jak z fontanny. Byłem trochę zesrany bo byłem dwie godziny po posiłku i śmierć zajrzała mi w oczy( nie ściemniam) miałem w c🤬j szczęścia i jeszcze trochę. Ale gdy lekarz powiedział że wszystko będzie dobrze to się uspokoiłem( do tego morfina i już spokojnie czekałem na operacje). Dlatego trzeba trenować sporty walki. Nie boks, zapasy i inne mma tylko krav maga lub systema.( typowo na ulice)
Twoja stara go lizała

Nie no k🤬a trzymajcie mnie

Bebech jak piłka ale spoko, on tylko wydaje się gruby

Od dziś wszystkie grubasy tylko wydają się grubi
Zgłoś
Gandalf-Szary 2021-07-09, 12:41 1
mazdus88 napisał/a:

Walka na śmierć i życie vs walka na zęby. Zdecydowanie większe jaja mają ci co walczą na noże. Zresztą oba warianty są w Polsce nielegalne wiec umoralnianie jednych a ganienie drugich wydaje sie absurdalne.

Ciebie wkurza to że lata treningu sztuk walki idą w łeb w ułamku sekundy gdy przeciwnik wyciąga kose i to on kontroluje sytuacje, poczytaj Sun Tzu i wyciągnij wnioski :]
Zgłoś
Andriu996 2021-07-09, 12:52
Gandalf-Szary napisał/a:

Walka na śmierć i życie vs walka na zęby. Zdecydowanie większe jaja mają ci co walczą na noże. Zresztą oba warianty są w Polsce nielegalne wiec umoralnianie jednych a ganienie drugich wydaje sie absurdalne.
Ciebie wkurza to że lata treningu sztuk walki idą w łeb w ułamku sekundy gdy przeciwnik wyciąga kose i to on kontroluje sytuacje, poczytaj Sun Tzu i wyciągnij wnioski :][/quot
Walka na noże, a atak nożem na nieuzbrojonego przeciwnika to dwie różne rzeczy. Chyba nie ogarniasz oczym tu się pisało.

Gandalf-Szary napisał/a:

Ciebie wkurza to że lata treningu sztuk walki idą w łeb w ułamku sekundy gdy przeciwnik wyciąga kose i to on kontroluje sytuacje, poczytaj Sun Tzu i wyciągnij wnioski :]

Walka na noże, a atak nożem na nieuzbrojonego przeciwnika to dwie różne rzeczy. Chyba nie ogarniasz oczym tu się pisało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie