Łeeeee. Stary Maćka, aka. Piotr Cyrwus.
W tej roli widziałem tylko i wyłącznie Mariana Dziędziela. A może by tak zrobić ściepę na sadolu na gażę Dziędziela?
No k🤬a, każdy pieniądz jest wart tego, żeby zobaczyć jak Marian dostaje k🤬icy w takiej roli :d
podpis użytkownika
Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro.
ładna musi być c🤬jnia w poczekalni jak takie gówna wypełzają.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Coś czuję, że jak puszczą ta pastę na filmie to będzie taki syf, że nikt już nigdy nie zajara się czytaniem tego nie mówiąc o oglądaniu.
@elslimomexicano z tego co czytałem, to reżyser stwierdził iż Dziędziel jest za stary na taką rolę, ale ma się pojawić w jakiejś innej.
Zdecydowanie albo Dziędziel albo..... Andrzej Grabowski.
podpis użytkownika
==============================================
Marek Kondrat.... idealnie pasuje do "Dzień świra 2"
C🤬j a nie szczupak! Prawdziwym królem jest sum !
niech lepiej idzie Maciusiem niedoj🤬ym sie opiekowac a nie na rybki sie wybiera
Odp🤬lcie sie od niego. Dobry aktor tylko sie wj🤬 w role opiekuna downa i teraz c🤬j.
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
M.................
2016-10-28, 22:59
Ja bym bardziej w tej roli widział Ryszarda Kotysa a'la Marian Paździoch : " No więc moje zainteresowania to między innymi wędkarstwo a także handel tekstyliami, tylko Panie, odnośnie tych ryb to powiem Panu jedno, podstawowa rzecz - przynęta. Im obrzydliwszy robak, tym lepiej, bo ryby to są świnie, Panie, oo popatrz Pan... jakie tłuste i dorodne pędraczki. Świeżutkie. Dziś wykopałem. Na cmentarzu. A tak w ogóle to gówno się Pan w ogóle wypytujesz o takie rzeczy? Proszę Pana, mnie byłoby wstyd nakręcać takie rzeczy w publicznej telewizji za publiczne pieniądze w dodatku, karwasz barabasz! "
AgentGrzesiek napisał/a:
C🤬j a nie szczupak! Prawdziwym królem jest sum !
To co powiesz tępy c🤬ju na to:
Kostek_PL napisał/a:
To co powiesz tępy c🤬ju na to:
Trzymanie takich ryb w akwarium jest po prostu debilizmem