Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
garota 2014-10-25, 20:01 58
Śmieci k🤬a co tu dużo pisać. W domu tak mają to i tak mieszkają i żyją. A później burzą że dresy nazywają ich brudasami.
Zgłoś
R................y 2014-10-25, 20:06 5
2:30 o k🤬a ale ahmedzisko
Zgłoś
qbswwa 2014-10-25, 20:13 19
Wstyd za takich ludzi.
Zgłoś
AgentGrzesiek 2014-10-25, 20:15 18
klasyk (no musiałem go wrzucić )
Zgłoś
uho82 2014-10-25, 20:25
to nie robale tzn. robale ale po imieniu prusaki inaczej mówiąc karaluchy brudzie śmierdzący i nie masz się czym chwalić. jedzie taki i robi opinie wszystkim. k🤬s, śmierdziel
Zgłoś
B................k 2014-10-25, 20:31 5
Dla mnie pozytywnie, z dystansem do siebie i do cebuli, która robi większy wstyd Polsce, niż Oni razem wzięci.
Piwko!

AgentGrzesiek napisał/a:

klasyk (no musiałem go wrzucić )

Klasyk, pewnie że tak. Klasyka płycizny umysłowej, owszem.
Ale że jeszcze są ludzie w Polsce, którzy się tym tachlują i fapią do tego przy każdej możliwej okazji, to to jest piętno.
Piętno, głupoty, odciśnięte przez tego mościa z USA na małych tępych polskich móżdżkach.
Zgłoś
kenzol 2014-10-25, 20:44
Gościu z 1:50 minuty, to taki polski Edi Show. Nie wiem czy ktoś widział, ale koleś robi identyczny pokaz w każdym większym polskim mieście, gdzie zbierze się duża gawiedź.
Zgłoś
panchamityle 2014-10-25, 21:26 3
"Patrzecie, pada a ona sobie robi zdjęcia" hehe, przej🤬ą intonacje ma ten gościu. Generalnie niezła patola, ale widać że chłopaki na emigracji się nie p🤬lą. Sprawiają zresztą wrażenie takich, którzy po powrocie do kraju nie zgrywają nadzianych kozaków
Zgłoś
piotrekp25 2014-10-25, 21:42
co za j🤬a c🤬a!
Zgłoś
ProVVe 2014-10-25, 21:42 2
Rozumiem powygłupiać się, ale k🤬a syf i sianie wiochy powinno być karane wp🤬lem...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
PhantomMask 2014-10-25, 22:07 5
i przez takich jak oni idąc koło westminsteru słyszysz od anglików "wszędzie tylko polacy" z pogardą oczywiście, Londyn to piękne i w c🤬j drogie miasto aczkolwiek polecam je zwiedzać a nie spać gdzieś tam pod mostem
Zgłoś
~Beny 2014-10-25, 23:34 14
Ja p🤬le. Jak ktoś się mnie pyta skąd jestem, to z dumą odpowiadam, że z Polski. I ogólnie w dupie mam co ktoś myśli. Ale właśnie przez takich ludzi, będąc za granicą, wstyd się czasami przyznać do swojej narodowości.

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
supermati 2014-10-26, 1:11
Za same te brudne dlugie wlosy powinni go odrazu deportowac do afryki
Zgłoś
k................x 2014-10-26, 3:09
Z Filipem miałem okazję studiować. Szkoda trochę chłopa, bo widać, że się w tym towarzystwie nie odnajduje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie