Co ten k🤬 robi na tej ulicy? Pewnie jeszcze bez oświetlania. Pedalarze p🤬lony.
Na jego kanale na YT ,,Łódzki Rejestrator" jest pełno tego gówna. Ten ćwierćmózg zap🤬la środkiem po 3-pasmówkach mimo, że obok ma nowiutkie ścieżki rowerowe. Kiedyś trafi na gościa z większą niż jego sieczką we łbie i zakończy karierę.
A poza tym podał bym go do sądu o spowodowanie kolizji
Co ten k🤬 robi na tej ulicy? Pewnie jeszcze bez oświetlania. Pedalarze p🤬lony.
Na jego kanale na YT ,,Łódzki Rejestrator" jest pełno tego gówna. Ten ćwierćmózg zap🤬la środkiem po 3-pasmówkach mimo, że obok ma nowiutkie ścieżki rowerowe. Kiedyś trafi na gościa z większą niż jego sieczką we łbie i zakończy karierę.
W 0:30s macie znak - droga krajowa nr 12. Ścieżki rowerowej nie widać (może jest kawałek dalej od drogi? nie wiem), więc zdaje się, że pedalarz jechał zgodnie z prawem. Przywalić się można co najwyżej tego, że jedzie środkiem pasa, a nie tak jak powinien przy krawędzi, ale to też dyskusyjne.

W 2:23s widać natomiast, że jego koszulka nie jest odblaskowa, ale w 2:08s już widać jak mocno świecą się odblaski na bandzie, kiedy ją mija, więc musi mieć jakieś światełko z tyłu. Malusieńkie w porównaniu do świateł samochodowych, ale jest, więc tu też prawo stoi po jego stronie (tak, mamy c🤬jowe regulacje prawne związane z oświetleniem rowerzystów).
Swoją drogą widać z daleka, że gość nie ogląda filmików na Sadolu. Jeżdżenie rowerem po trójpasmówce, i to w nocy to wręcz proszenie się o potrącenie. Cmentarze są pełne ludzi jeżdżących zgodnie z przepisami i mających pierwszeństwo...
W takiego nieoznakowanego ciula w takim miejscu jebnąć to nie jest wina kierowcy.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
W 0:30s macie znak - droga krajowa nr 12. Ścieżki rowerowej nie widać (może jest kawałek dalej od drogi? nie wiem), więc zdaje się, że pedalarz jechał zgodnie z prawem. Przywalić się można co najwyżej tego, że jedzie środkiem pasa, a nie tak jak powinien przy krawędzi, ale to też dyskusyjne.
Niech zgodnie z prawem dalej nak🤬ia środkiem po takiej drodze a my chętnie to na hardzie zobaczymy.
podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".grudzin7 kolego wedle Polskiego prawa o ruchu drogowym na drogach o podwyższonej prędkości takiej jak droga krajowa o której wspominasz niewolni się poruszać rowerami a więc tego pedalarza nawet tam nie powinno być
Niestety, ale nie. Zakaz dotyczy tylko dróg ekspresowych i autostrad, więc drogi krajowe (nawet te o podwyższonej prędkości) się nie łapią. Serio, możesz sprawdzić

Artykuł nakazujący jazdę poboczem też odpada, bo utwardzonego pobocza tutaj nie ma (przynajmniej na fragmencie z filmu). Także niestety ale gość jechał legalnie.