Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szkoła BERLIN
Bundy • 2011-01-03, 1:36
Dyrektor w Berlińskiej szkole wybrał się na wizytację. Wziął dziennik i wyczytuje:
- Mustafa El Ekhzeri.
- Obecny!
- Ahmed El Kabul.
- Obecny!
- Kadir Sel Ohlmi.
- Obecny!
- Mohammed Endahrha.
- Obecny!
- Mi Cha El Mai Er!
Cisza...
- Mi Cha El Mai Er! - powtarza i nadal nikt się nie odzywa.
- Mi Cha El Mai Er!!!
Z otatniego rzędu podnosi się chłopaczek:
- To chyba ja, ale nazywam się Michael Maier!
Zgłoś
k................e 2011-01-03, 10:22
Dyrektor w Berlińskiej szkole wybrał się na wizytację. Wziął dziennik i wyczytuje:
-bu ndy
Cisza...
-bu ndy
Z otatniego rzędu podnosi się chłopaczek:
-To chyba ja, ale nazywam sie Bundy.
-TO wyp🤬alaj
Zgłoś
W................s 2011-01-03, 10:27 2
@kleepsake Chill kleepsake chill (-:
Zgłoś
mesiash 2011-01-03, 10:55 1
rozumiem że w Niemczech listę ustala się inaczej niż alfabetycznie?
Zgłoś
k................e 2011-01-03, 10:58
@Kozogłowy mam zacząć płakać?
Zgłoś
L................n 2011-01-03, 11:05 17
@kleepsake, brawo! Okazywanie emocji to nic złego, cieszymy się, ze się otworzyłeś. Teraz będziemy śpiewać trzymając się za ręce.
Zgłoś
h................_ 2011-01-03, 11:11 6
kleepsake napisał/a:

@Kozogłowy mam zacząć płakać?

nie, wez k🤬a kredki, kartke papieru i wyraz siebie
Zgłoś
Matuch90 2011-01-03, 13:53 1
I na c🤬j Husaria Janczarów rozj🤬a, jak i tak dzisiaj islam na europę napada.
Zgłoś
Gaunt 2011-01-03, 15:28 2
@kleepsake
zostań włodzirejem na moim weselu
zabawa murowana
Zgłoś
Bundy 2011-01-03, 16:33 7
kleepsake, pomyślałem, że najlepszym sposobem i odpowiedzią na Twój post byłoby go olanie, ale c🤬j nie mogę znieść takiego debilizmy w czystym tego słowa znaczeniu, są k🤬a rzeczy koło których przejść nie można i właśnie Ty jesteś żywym tego przekładem. Ja p🤬le kleepsake = Bukkake ? OK fajnie, że sobie tam z kolegami spuszczacie się na mordy ale ja p🤬le jak nie masz nic kreatywnego(twórczego)(k🤬a pomysłowego piszę najprościej jak umiem żebyś zrozumiał melepeto, że Cie k🤬a nikt tu nie chce pojebie). Jak Ci się coś nie podoba to po prostu k🤬a nie pisz. Ten Twój dowcip był tak zajebisty jak ja gdy otwieram start>programy. Bardzo k🤬a gratuluje, sądzę, że to Twoje największe osiągniecie. WPISZ SOBIE to k🤬a do pamiętnika. CV, listów motywacyjnych, nk, facebooka i k🤬a na fotke. Nie wiem czemu się tak rozpisałem wystarczyło C🤬J CI W DUPE- choć w Twoim przypadku to pewnie nie jest karą.

btw. Mam nadzieję, że nie jesteś studentem bo jeśli jest Was więcej to nie ma w tym kraju przyszłości. Obyś był k🤬a odosobnionym małpolem...

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-01-03, 16:35 ]
Na jaką cholerę ten caps.

Edit; Drogi linku, jest on aby ten moron co wyżej myślał, że jest śmieszny zwrócił uwagę na słowa znaczące w tej wypowiedzi, bo coś czuje, że i tak nie będzie umiał tego wszystkiego przeczytać. Więc niech troche wybiórczo ale dosłownie przeczyta 1 zdanie. Ot! Dlatego Linku.
Zgłoś
shogun 2011-01-03, 16:48 1
A gdzie Abdul Wisi Mu Lacha
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-01-03, 17:19
kleepsake napisał/a:

@Kozogłowy mam zac
ząć płakać?

Jak byś chciał wiedzieć buraku to niemców jest mniej niż turasów teraz tam
Zgłoś
eboleq 2011-01-03, 20:05 1
ten żart jest tak c🤬jowy jak mój siusiak. Takie "dowc🤬y" z dowc🤬y.pl czy inne żarty.pl to możesz kopiować na swoje strony szkolne, forum na NK Twojej klasy. K🤬a zarejstrowałem się niedawno, ale czytam sadistic.pl od bardzo dlugiego czasu i tak c🤬jowych żartów nie było. Na c🤬j ta strona nazywa sie sadistic.pl jak wklejane są tu żarty na poziomie przedszkola czy podstawówki. Jak wp🤬le:
-Cześc mamo dostałam pałę
-Do której ręki?
To też trafię na główną. Gnoje bez poczucia humoru.
Zgłoś
I................W 2011-01-03, 20:12 1
@up
już, spokojnie. panowie z zastrzykiem już idą... a teraz grzecznie włożysz kaftanik...
Zgłoś
Bundy 2011-01-03, 22:44
eboleq napisał/a:

BEŁKOT

może po prostu Twój "musk" nie ogarnia, takiego natłoku informacji, ba nie ogarnia w ogóle ? To, że czegoś nie rozumiesz nie znaczy, że inni też tego nie mają rozumieć (choć coś czuje, że w Twoim towarzystwie tak właśnie jest). Dlatego wybaczam. + podpisuje się pod kolegą wyżej.(post wcześniej)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie