potem sie dziwią że mają syfy na mordzie
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Nie moge sie patrzeć już na ż🤬dów.... Jezuuuu te wielkie nochale, wystraszone oczy jakby za nimi stał hitler z pistoletem ,te odstające uszy i do tego te obrzydliwe rozkrzaczone brwi jakby je uprawiał pod zbiory jakieś.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dosłownego znaczenia nabrał zwrot "pies ci mordę lizał". Teraz należy czekać na część II: "pies cię j🤬"
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna

podpis użytkownika
Arsen z "n"Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
Komentarz pozostaje tylko jeden

podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Azorek zaczął całować się z panem, z języczkiem !
Po czym wrócił do lizania sobie jaj
Po czym wrócił do lizania sobie jaj
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANA
Chciałem serdecznie podziękować. Piszę klawiatury ekranowej. Na zwykłej nie mogę- przeszkadza mi posiłek.

ja p🤬lę... miałem jamnika, któremu z gęby j🤬o szambem - trudno było obok niego wysiedzieć a jakbym miał go polizać to bełt poobiedni murowany.