Zobaczył bandę wrzeszczących idiotów ze smartfonami i wybrał lepsze wyjście.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Zawsze miałem szopy za mądre i inteligentne zwierzęta, jednak ten filmik zmienił mój światopogląd na ich temat.
Po co im taki jebutny stos? Dinonaura grillują? Bo, że szopa to już wiem.

Jak słyszycie, że matka zginęła wbiegając do płonącego budynku po swoje dziecko to sracie, że tragedia, a tutaj macie ubaw. Ludzie to durne istoty...
@up. jakieś dziwne macie koty w swoich rejonach.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.

Na początku przeczytał "Szkop" i z nadzieją myślałem, że człowiek w pierwszych sekundach rozpędzi się i skoczy jak Otylia Jędrzejczak

@eterhal
Bo to tylko zwierzęta
. Sam pewnie kurczaka wp🤬lasz na obiad a tutaj spina.
Bo to tylko zwierzęta

Zadziwiające jak zmysł rodzicielski działa u zwierząt. Trochę to smutne

MidasPL napisał/a:
@eterhal
Bo to tylko zwierzęta. Sam pewnie kurczaka wp🤬lasz na obiad a tutaj spina.
Ależ mnie rozp🤬ala taki argument

eterhal napisał/a:
Jak słyszycie, że matka zginęła wbiegając do płonącego budynku po swoje dziecko to sracie, że tragedia, a tutaj macie ubaw. Ludzie to durne istoty...
Durniem to jesteś ty, jeżeli stawiasz na równi szopa i człowieka. W ogóle na początku myślałem, że to co piszesz to żart ale potem "pojechałeś" jakiemuś kolesiowi tak, że aż się za głowę złapałem jak zobaczyłem co za głupoty ty tam piszesz. Dla takich jak ty mam rozwiązanie. Zwierzęta i ludzie są tacy sami? To w takim razie tacy jak ty powinni być traktowani jak swoi ulubieńce - kaganiec, smycz i klatka.
A i jeszcze dodając. Straciłem wiarę w sadoli jak zobaczyłem ile ty piw dostałeś.

@eterhal
Dobrze powiedziane. Kto wie? Może gdzieś tam na świecie istnieje cywilizacja rozwinięta do tego stopnia, że umysł człowieka w porównaniu do ich umysłu, to jak umysł dżdżownicy w porównaniu do ludzkiego. Zwierzęta może i są głupie, ale wiele zachowań mają z nami wspólnych. Przede wszystkim tak samo odczuwają ból.
Dobrze powiedziane. Kto wie? Może gdzieś tam na świecie istnieje cywilizacja rozwinięta do tego stopnia, że umysł człowieka w porównaniu do ich umysłu, to jak umysł dżdżownicy w porównaniu do ludzkiego. Zwierzęta może i są głupie, ale wiele zachowań mają z nami wspólnych. Przede wszystkim tak samo odczuwają ból.