Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MukaPuka 2016-05-15, 11:09
jak jeździłem na desce to zawsze mnie bawiło jak ludzie, mówili zrób jakąś "sztuczkę". Sztuczki to magicy pokazują, na rolkach, desce itd robi się triki.
Zgłoś
gurup 2016-05-15, 15:23 145
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-15, 16:52
Obiad sam się nie ugotuje
Zgłoś
enduroboy 2016-05-15, 16:56 1
te SrajMajkel

całe życie przelatałem na deskorolce, ale żeby na samej desce...........szacun stary!!!
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-15, 20:27
Znalazła pisiont groszy.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-15, 21:23
Slide fugą po poręczy !
Zgłoś
szlovak 2016-05-15, 21:45
Jestem specjalistą, właśnie wróciłem ze skateparku. Ten trick to "disaster to soul grind". Disaster bo poprzedzony jest większym lub mniejszym lotem niż zwykłym wskoczeniem. Tu niestety skończył się samym disasterem bez niczego więcej
Zgłoś
RmX 2016-05-16, 3:55 1
szlovak napisał/a:

Jestem specjalistą, właśnie wróciłem ze skateparku. Ten trick to "disaster to soul grind". Disaster bo poprzedzony jest większym lub mniejszym lotem niż zwykłym wskoczeniem. Tu niestety skończył się samym disasterem bez niczego więcej

Gówno tam a nie specjalista... Jestem ekspertem i ten trick nazywa się "fly to the space hypernova grind faceplant 2000"
Zgłoś
szlovak 2016-05-16, 23:42
RmX napisał/a:

Gówno tam a nie specjalista... Jestem ekspertem i ten trick nazywa się "fly to the space hypernova grind faceplant 2000"

gdybyś pierwszy tak go zrobił to mógłbyś go tak nazwać
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem